Traian Băsescu se pregăteşte de alegeri: „Am discutat cu Eugen Tomac, cerându-i să aibă în vedere candidatura mea”

Traian Băsescu a declarat marţi că alinaţa forţelor de drapta nu include şi PMP, astfel încât partidul din care face parte va avea candidaţi proprii la alegerile pentru primăria generală Bucureştiului şi pentru cele şase sectoare, deoarece "PMP nu este un partid de milogi".

RomaniaTV.net
28 iul. 2020, 19:15
Traian Băsescu se pregăteşte de alegeri: „Am discutat cu Eugen Tomac, cerându-i să aibă în vedere candidatura mea”

„Dacă alianța de dreapta înseamnă doar PNL și USR, categoric nu las partidul în derivă. Noi suntem cei care am inițiat candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, din partea dreptei. Aflăm acum că PMP nu e bine venit. Foarte bine, PMP nu e partid de milogi, ne vom juca șansa.

Președintele partidului (n. r. Eugen Tomac) a avut vineri o discuție cu Ludovic Orban, care i-a spus ca va face alianță la București doar cu USR. Asta este decizia, ne vom juca șansa. Fără mine, PMP are 10% în București”, a declarat Băsescu, marți seară, la Digi 24.

Fostul preşedinte a spus că nu există posibilitatea ca PNL să se răzgândească, lucrurile fiind consumate, și probabil în zilele următoare PMP va anunța candidații pentru Primăria Capitalei și pentru primăriile de sector, cu liste complete.

Chestionat despre candidatura sa la Primăria Capitalei, Băsescu nu a dat un răspuns categoric, spunând că este nevoie de decizia conducerii partidului.

„I-am informat că, daca au nevoie de serviciile mele, sunt aici. Am discutat cu Eugen Tomac, cerând ca dupa ce definitivează listele de candidaturi să aibă în vedere candidatura mea”, a încheiat Băsescu.

Citeşte şi: Deputatul Marius Bodea, fost la PNL, şi-a anunţat oficial trecerea la USR şi va fi candidat la preşedinţia CJ Iaşi