Traian Băsescu, soluţia pentru a pune capăt scandalului PSD – PNL privind starea de alertă. „Se poate rezolva în 30 de minute”

Traian Băsescu i-a oferit, miercuri, preşedintelui Klaus Iohannis o soluţie pentru a opri scandalul dintre PSD şi PNL pe tema stării de alertă. Europarlamentarul sugerează că "președintele poate emite decret pentru starea de urgență".

RomaniaTV.net
10 iun. 2020, 18:39
Traian Băsescu, soluţia pentru a pune capăt scandalului PSD – PNL privind starea de alertă. „Se poate rezolva în 30 de minute”

„Dacă nu se va vota starea de alertă, președintele poate emite decret pentru starea de urgență. Se va putea modela totul în decretul respectiv, în care să se spună ce se va face.

Este un zgomot inutil, se poate rezolva în 30 de minute. Poate scrie ce vrea să facă Guvernul în starea de alertă. Să porți mască, să nu se deschidă restaurantele…

Așa va limpezi treaba. PSD e vulnerabil, poate rămâne cu votul, dar fără valoare”, a declarat Traian Băsescu, la postul B1Tv, conform Ştiripesurse.

Orban, despre deschiderea restaurantelor în spaţii închise. „Este prematură şi poate duce la o creştere a numărului de infecţii”

Nelu Tătaru a explicat, miercuri, că este nevoie ca starea de alertă să fie prelungită deoarece o impune riscul epidemiologic. Ministrul Sănătăţii a declarat că nu se poate vorbi despre o decizie politică.