TRAIAN BĂSESCU sugerează că Sorina Matei ar fi OFIŢER ACOPERIT. Reacţia jurnalistei şi discuţia dintre cei doi

Preşedintele Traian Basescu a atacat-o, joi seara, într-o emisiune la B1 Tv, pe jurnalista Sorina Matei, realizator la acelaşi post, reproşându-i criticile la adresa Elenei Udrea şi sugerând că ar fi ofiţer acoperit.  

31 oct. 2014, 10:34
TRAIAN BĂSESCU sugerează că Sorina Matei ar fi OFIŢER ACOPERIT. Reacţia jurnalistei şi discuţia dintre cei doi

„Elena Udrea a avut un tratament special, inclusiv din partea colegei dumneavoastra Sorina Matei, poate se mai gandeste ce i-a spus Robert Turcescu in emisiunea de pomina”, a atacat Traian Băsescu. 

Jurnalista Sorina Matei a răspuns acuzaţiilor lui Traian Basescu, la scurt timp: „Nu sunt nici ofiter acoperit, nici descoperit, sunt jurnalist, am prezentat numeroase cazuri de coruptie. Nu fac parte, nu am nicio legatura cu vreun serviciu special”, a precizat jurnalista.

Sorina Matei a mai precizat ca s-a intalnit cu Traian Basescu dupa emisiunea la care acesta a fost invitat, incepand cu ora 20:00, si ca a avut o discutie cu seful statului.

Președintele i-ar fi dat de înțeles că ar trebui să recunoască că este ofițer acoperit, după modelul lui Robert Turcescu.

Băsescu, despre Udrea la Paris: E operaţiunea unui serviciu românesc şi a unuia francez. Serviciile, în joc

Laurenţiu Ciocăzanu, care a fost în platou în emisiunea la care a participat preşedintele, a relatat despre întâlnirea dintre Traian Băsescu şi Sorina Matei: 

Se termină emisiunea. Vreau să-i aduc aminte despre momentul în care mi-a vorbit de „curăţenia” mea jurnalistică. De fapt, nu e cu ghilimele, e pe bune, dar sensul era altul. N-apuc să-i provoc amintirile că nimeresc în „clinciul” cu Sorina Matei, dinaintea emisiunii sale. Nu înţeleg prea bine ce se întâmplă. Aud vorbe despre corectitudine, documente, presă cinstită. Sincer, nu-mi pică bine episodul şi nu ştiu de ce trebuie să asist la aşa ceva. Dar e prea mult să-mi cer mie însumi asta, într-o lume atât de agitată. „Ce mă bucur că m-a ferit Dumnezeu de astfel de discuţii”, îmi spun în sinea mea. Da, însă e doar destin„, scrie Ciocăzanu pe reportervirtual.ro

La ce SENTINŢĂ se aşteaptă Traian Băsescu în Dosarul FLOTA: Sunt al 108-lea…

Victor Ponta a comentat vineri acest sacandal.  „Eu habar nu am dacă Sorina Matei este sau nu ofițer acoperit. Și dacă aș ști, nu aș spune pentru că este ilegal. Mi-a plăcut un lucru. Doamna Sorina Matei m-a criticat pe mine peste tot unde a lucrat. Când a început să o critice pe Elena Udrea și să îl laude pe Klaus Iohannis, gata… a deconspirat-o. Habar nu am dacă e adevărat sau nu. Acela a fost pentru mine semnul că serviciul de propagandă și-a găsit un alt reprezentant”, a spus Victor Ponta la DC News Live.