Traian Băsescu: Tudorel a luat-o razna. Revino-ţi, omule!

Traian Băsescu critică refuzul ministrului Tudorel Toader de a acredita doi jurnalişti la Ministerul Justiţiei. Fostul preşedinte spune că a avut multe conflicte cu ziariştii, dar niciodată nu s-a gândit să le retragă acreditarea.

RomaniaTV.net
22 mart. 2019, 11:45
Traian Băsescu: Tudorel a luat-o razna. Revino-ţi, omule!

„Tudorel a luat-o razna …

Crezând că din postura de ministru poţi face orice, ce credeţi că a făcut Tudorel Toader?

A refuzat să acrediteze la Ministerul Justiţiei ziarişti neconvenabili de la PRO TV- Ovidiu Oanţă şi Realitatea-Ionela Arcanu.

Trebuie să recunosc, zece ani cât am fost Preşedinte al României erau acreditaţi la preşedinţie mulţi ziarişti care mă ascultau zâmbitori în timpul declaraţiilor, mă provocau la momentul întrebărilor, după care mă făceau pulbere la posturile lor de televiziune, fie că erau de la Realitatea, Antene, România Tv sau din presa scrisă sau audio.

Niciodată nu mi-a dat prin cap să le retrag acreditarea. Până la urmă eram mulţumit că mesajul meu era preluat după care era făcut pulbere prin comentariile jurnalistului care desigur „ştiau ei mult mai bine şi erau mult mai pricepuţi”.

Când a fost cazul m-am „războit” cu ei, dar recunosc nu mi-a dat prin cap să-i interzic.

Tudorel a luat-o razna. Revino-ţi omule !”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Jurnaliştii Ovidiu Oanţă de la ProTV şi Ionela Arcanu de la RealitateaTV au rămas fără acreditare la Ministerul Justiţiei, care le-a refuzat reînnoirea legitimaţiei pe anul 2019. Ministrul Tudorel Toader avertizase că va face acest lucru cu jurnaliştii incomozi.