Traian Băsescu va fi din nou BUNIC. Fiica cea mare, Ioana, este însărcinată

Traian Băsescu va deveni din nou bunic. Fiica cea mare a preşedintelui, Ioana Băsescu, este însărcinată, transmite România TV.

RomaniaTV.net
02 iun. 2014, 09:22
Traian Băsescu va fi din nou BUNIC. Fiica cea mare, Ioana, este însărcinată

Potrivit România TV, surse apropiate cuplului Ioana Băsescu – Radu Pricop spun că fiica cea mare a preşedintelui este însărcinată.

Ioana Băsescu s-a căsătorit duminică dimineaţă cu avocatul Radu Pricop în Azuga. Ceremonia a fost organizată în secret, iar mirilor le-au fost alături preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, părinţii ginerelui prezidenţial şi naşii.

Constantin Samson, primarul din Azuga, a declarat la România TV, că fiecare dintre soţi îşi va păstra numele de familie. „Au fost opt persoane, au fost alături de ei părinţii Ioanei şi cei ai mirelui. A fost civilizat, doi miri frumoşi, îmbrăcaţi elegant şi atât. Totul a durat 15 minute”, a spus Constantin Samson.

Surpriză în familia prezidenţială: Ioana Băsescu s-a măritat în SECRET. Vezi ce nume va purta VIDEO

Alesul Ioanei Băsescu, Radu Pricop, este fiul unui fost senator PSD de Suceava, și apropiat de mult timp al familiei Băsescu, în calitate de avocat. Pricop a reprezentat-o și pe Elena Băsescu în instanță, iar de numele său se leagă un scandal privind unele retrocedări. Pricop va primi de la statul român, împreună cu alte patru persoane, o despăgubire de 10 milioane euro pentru un teren din Ștefănești. Modul în care s-a ajuns la această despăgubire este controversat, dar este cert că raportul de evaluare pentru respectvul teren a fost întocmit de o firmă deținută de către soțul Andreei Paul, prim-vicepreședinta PDL. 

Înainte de Radu Pricop, Ioana Băsescu a fost gata să facă pasul spre altar și cu Giovani Francesco, dar s-au despărţit când fiica preşedintelui a aflat că acesta o înșela. Relația a venit după mariajul eşuat al Ioanei cu solistul Bodo, o căsnicie care nu a fost văzută cu ochi buni nici de mama artistului.