Surpriză în familia prezidenţială: Ioana Băsescu s-a măritat în SECRET. Vezi ce nume va purta VIDEO

Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui, s-a căsătorit duminică dimineaţă cu avocatul Radu Pricop în Azuga. Ceremonia a fost organizată în secret, iar mirilor le-au fost alături preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, şi părinţii noului ginere prezidenţial. Surprinzător, la cununie nu a fost prezentă şi Elena Băsescu.

02 iun. 2014, 06:00
Surpriză în familia prezidenţială: Ioana Băsescu s-a măritat în SECRET. Vezi ce nume va purta VIDEO

Ioana Băsescu şi Radu Pricop s-au căsătorit la primăria din Azuga, duminică dimineaţă, după o relaţie de un an. Localnicii spun că sunt mândri de alegerea făcută de Ioana şi au precizat că ar fi avut loc chiar şi o petrecere discretă pentru cei doi miri.

Cununia a avut loc duminică dimineaţă, la ora 9.00, la Primăria Azuga, iar la ceremonie au fost prezenţi doar părinţii mirilor. Constantin Samson, primarul din Azuga, a declarat la România TV, că fiecare dintre soţi îşi va păstra numele de familie. „Au fost opt persoane, au fost alături de ei părinţii Ioanei şi cei ai mirelui. A fost civilizat, doi miri frumoşi, îmbrăcaţi elegant şi atât. Totul a durat 15 minute”, a spus Constantin Samson.

Surprinzător, Elena Băsescu nu a participat la ceremonie.

Fiica cea mare a preşedintelui a mai fost căsătorită timp de trei ani cu Bodo din formaţia Proconsul.