Băsescu i-a scris lui Ponta referitor la cei 4 miniştri acuzaţi de ANI: Vizam şi o remaniere VIDEO

Publicat: Luni, 12 Noiembrie 2012 19:30 // Actualizat: Marţi, 13 Noiembrie 2012 08:53 // Sursa: RTV.net

Preşedintele Traian Băsescu a spus, în declaraţia făcută luni la Cotroceni, că i-a scris premierului Victor Ponta în legătură cu cei patru membri ai Executivului acuzaţi de ANI de incompatibilitate şi a cerut remanierea imediată a miniştrilor cu probleme de imagine. De asemenea, Băsescu a cerut ca parlamentarii intraţi în vizorul DNA să fie daţi pe mâna anchetatorilor.

Preşedintele Traian Băsescu a precizat, luni, că în cursul zilei i-a transmis premierului Victor Ponta o scrisoare în legătură cu cei patru membri ai Executivului acuzaţi de ANI de incompatibilitate, menţionând că viza "şi o eventuală remaniere".

Preşedintele Băsescu a spus, în declaraţia făcută luni la Cotroceni, că i s-a adresat premierului Victor Ponta în legătură cu cei patru membri ai Executivului acuzaţi de ANI de incompatibilitate.

Ulterior, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, el a explicat că în cursul zilei i-a transmis o scrisoare pe această temă premierului Victor Ponta.

Întrebat dacă premierul i-a răspuns, preşedintele Băsescu a răspuns: "N-am primit încă niciun răspuns, dar vizam, sigur, şi o eventuală remaniere".

Cei patru membri ai Executivului acuzaţi de incompatibilitate sunt Ovidiu Silaghi, Eduard Hellvig, Liviu Pop şi Dan Mihalache.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 feb 21:49
Votează email 0 email
...el a explicat că în cursul zilei i-a transmis o scrisoare pe această temă premierului Victor Ponta. Citeste mai mult pe RTV.NET


STIRI SIMILARE...
13 nov 10:40
Votează email 0 email
...el a explicat că în cursul zilei i-a transmis o scrisoare pe această temă premierului Victor Ponta. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
12 nov 22:24
Răspunde | Votează email 0 email
Băse lasă scaunul nu te mai ține de el , dă
demisiea,și lasăne în pace să trăim , că și
așa nu ai făcut nimic și nu faci.Nute pricepi să conduci o țară.
12 nov 20:20
Răspunde | Votează email 0 email
Basescu, oprescu ! Oprescu, basescu !
Frauda uriasa a fost in 2009, cu CIA, MONSAT, STS ! Raportul dezastruos se refera la un stat bolnav, condus de politie politica (si de un functionar care tot ne cearta cand din garaj, cand de la TV) nu de acum, ci de ani de zile, timp in care s-a si consolidat aceasta politie politica (ANI, CCR, DNA, ICR etc). Medicii care au avizat starea psihica si neurologica a lui Base vor avea multe lucruri pe constiinta. Cand era pe mare, in general, nu avea aviz psihologic sau era "plagiat". Acum ar trebui si document doveditor (pe uscat, se poate sa se bata campii), desi vede (aproape) toata tara devierile de la normal... Interesul national este interesul poporului si nu al unei clici iudeo-masonice ! Cu multa caldura !
1
EUR
4.8750
RON
27 Sep
noapte 12 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H