Traian Berbeceanu s-a vindecat de COVID-19 înainte de alegeri: „Am fost testat negativ”

Prefectul Capitalei a mai spus că este în contact permanent cu cei trei subprefecţi, chiar dacă este în izolare la domiciliu.

RomaniaTV.net
04 dec. 2020, 22:17
Traian Berbeceanu s-a vindecat de COVID-19 înainte de alegeri: „Am fost testat negativ”

Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, a anunţat, vineri, că a fost testat negativ pentru coronavirus, precizând că nu a prezentat niciun fel de simptome de la primirea rezultatului pozitiv.

„Sunt ok, am fost testat negativ şi nu am avut niciun fel de simptome. Abia aştept să mă întorc la serviciu, alături de colegii mei! Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, mi-au prins tare bine şi vi le întorc înzecit!”, a scris Berbeceanu pe Facebook.

La începutul săptămânii, Traian Berbeceanu anunţa că a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, dar nu are simptome, iar analizele au dat rezultate foarte bune.

Prefectul Capitalei a mai spus că este în contact permanent cu cei trei subprefecţi, chiar dacă este în izolare la domiciliu.

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, infectat cu coronavirus: Am purtat mereu masca şi tot m-am contaminat!

„Îmi desfăşor activităţile de la domiciliu, sunt în contact permanent cu cei trei subprefecţi, sunt conectat la toate activităţile iar Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti funcţionează în parametri normali. Mulţumesc colegilor pentru dedicare şi implicare, în curând mă voi alătura echipei! Purtaţi mască, respectaţi normele aflate în vigoare şi vom trece peste aceste clipe dificile! Vă îmbrăţişez cu drag şi vă doresc să fiţi sănătoşi!”, a completat Berbeceanu.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat vineri 8.062 de cazuri noi de infectare cu coronavirus. În ultimele 24 de ore, 176 de persoane au decedat. 1.275 de pacienţi sunt internaţi la ATI, acesta fiind cel mai mare număr de la declanşarea pandemiei.
”Până astăzi, 4 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 500.273 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 390.212 pacienţi au fost declaraţi vindecaţi. În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 8.062 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”, anunţă autorităţile.

Cele mai multe cazuri noi sunt în Bucureşti – 986, urmat de Cluj – 434, Constanţa – 431, Braşov – 355, Timiş – 344, Iaşi – 340, Ilfov – 322.


loading...