Traian Halalai, preşedintele EximBank, desemnat „Bancherul anului”

Traian Halalai, președintele EximBank, a fost desemnat ”Bancherul anului” în cadrul Galei “Financial Leaders’ Hall of Fame 2013”, organizată de ţia Business Arena Magazine, care recompensează profesioniştii de top din domeniul financiar pentru contribuția adusă la îmbunătăţirea performanţelor organizațiilor lor.

RomaniaTV.net
27 nov. 2013, 14:44
Traian Halalai, preşedintele EximBank, desemnat „Bancherul anului”

“Acest premiu mă onorează, însă aparține întregii echipe a EximBank. Fără implicarea tuturor nu am fi reușit să facem progrese majore în direcția accelerării activității și să înregistrăm poate cea mai importantă dinamică pe segmentul finanțării corporate din sistemul bancar. De aceea, mulțumesc echipei în numele căreia transmit oamenilor de afaceri că EximBank este o resursă pe care îi invităm să o ia serios în calcul atunci când se gândesc la dezvoltarea afacerilor lor”, a spus Traian Halalai în cadrul Galei.

Oficialul băncii a menționat că, EximBank a lucrat în ultimul an atât la fluxurile de lucru, cât și la schimbarea modului de funcționare a structurii interne, are un nou model pentru unitățile teritoriale, noi agenții, o nouă structură de coordonare a vânzărilor la nivel național, dar și un plan ambițios de vânzări pentru 2014. El a reiterat că, pentru EximBank, conjunctura actuală este una propice dezvoltării business-ului și a subliniat faptul că banca are toate resursele necesare pentru o prezență mult mai consistentă pe piața finanțării corporate.

În primele nouă luni ale acestui an, volumul total al finanțărilor acordate de EximBank s-a majorat cu 40% față de nivelul înregistrat la finele lunii decembrie 2012, depășind 1,5 miliarde de lei. În același timp, expunerea totală a băncii a urcat la 4,4 miliarde de lei, valoare de peste trei ori mai mare față de 2009.

EximBank este o instituţie specializată al cărei portofoliu de produse, axat pe cele trei direcţii de acţiune – finanţare, garantare şi asigurare, permite băncii să susţină activitatea şi dezvoltarea, a IMM-urilor şi a companiilor ce derulează proiecte în domenii prioritare pentru dezvoltarea economiei, în special a celor ce contribuie la absorbţia de fonduri europene. Operatorii economici pot obține informații suplimentare și prin intermediul site-ului www.eximbank.ro.