Tramvai deraiat în centrul Capitalei VIDEO

Un tramvai s-a rupt pe șine și a deraiat în București. Este al doilea incident pe linia 32 în mai puțin de o lună.

06 iul. 2021, 13:37
Tramvai deraiat în centrul Capitalei VIDEO

Tramvai deraiat în Capitală. Este ultima problemă majoră a bucureştenilor după munţii de gunoaie şi şobolanii aferenţi, ţânţari şi tigrii de platan.

Un tramvai s-a rupt și a deraiat pe linia 32, pe sensul spre Piața Unirii. Este al doilea incident petrecut pe această linie de tramvai în mai puțin de o lună, după ce un alt incident grav, când o şină s-a rupt şi a rănit un călător prin podeaua tramvaiului.

Tramvaiul a deraiat în apropierea stației Petre Ispirescu. Potrivit STB, a deraiat un vagon de serviciu fără pasageri. De altfel, pe panoul luminos al acestuia, unde este de obicei afișat numărul tramvaiului și ruta pe care circulă acesta, era afișat „Probe”.

Dubă cu deţinuţi, lovită în plin de un tramvai. Accident grav
Circulația tramvaielor de pe linia 32 spre Unirii este blocată. A venit la fața locului o echipă de la Intervenții STB, care cercetează cauzele incidentului.

Este al doilea tramvai deraiat petrecut în mai puțin de o lună. În 23 iunie, un alt tramvai, aflat tot în probe, a deraiat pe linia 32. Și în acel caz, circulația tramvaielor a fost deviată.

IMAGINI ŞOCANTE. Călător rănit în tramvai în Bucureşti după ce şina de rulare s-a rupt şi a străpuns podeaua