Tramvaiele 16 şi 21 revin, începând de duminică, pe traseul iniţial, cu întoarcere la Piaţa Sf. Gheroghe

Publicat: Vineri, 19 Octombrie 2018 18:40 // Actualizat: Vineri, 19 Octombrie 2018 18:40 // Sursa: romaniatv.net

Tramvaiele 16 şi 21 vor reveni, începând de duminică, pe traseul iniţial, urmând să întoarcă din nou la Piaţa Sf. Gheorghe, anunţă vineri Societatea de Transport Bucureşti.

Foto: transport-in-comun.ro

Potrivit Societăţii, tramvaiele liniilor 16 şi 21 vor reveni la terminalul „Piaţa Sf. Gheorghe”, aşa cum au avut traseul iniţial, şi nu vor mai întoarce la Piaţa Sf. Vineri, cum au făcut în ultimele aproape patru luni.

Astfel, liniile 16 şi 21 vor funcţiona între terminalele „Platforma Industrială Pipera”, respectiv „Pasaj Colentina” şi intersecţia Calea Moşilor/ Str. Cavafii Vechi, de unde revin la traseul iniţial, până la „Piaţa Sfântul Gheorghe”. Schimbarea temporară a terminalului s-a făcut în 23 iunie pentru realizarea unor lucrări la şinele de tramvai în zona Sf. Gheorghe şi pentru că liniile de tramvai erau blocate frecvent de maşinile parcate neregulamentar.

„STB SA apelează la proprietarii vehiculelor parcate în aria terminalului, să permită accesul vehiculelor companiei, pentru reluarea circulaţiei tramvaielor în zonă. În această perioadă, au fost monitorizate fluxurile de călători, în vederea îmbunătăţirii ritmicităţii pe liniile care asigură transportul public în această parte a oraşului”, transmite STB.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7627
RON
22 May
noapte 12 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H