Transfer BOMBĂ. Steaua se DESPARTE de unul dintre cei mai IMPORTANŢI jucători

În aşteptarea verdictului de la UEFA după scandalul "Valiza", Steaua renunţă la unul dintre cei mai importanţi jucători din lupta care a condus-o spre titlul numărul 24 din istorie.

RomaniaTV.net
13 iun. 2013, 12:03

Golgheterul campioanei Steaua, Raul Rusescu, va semna astăzi contractul cu gruparea spaniolă FC Sevilla, locul 9 în Primera Division, scrie Gazeta Sporturilor.

Rusescu, care a marcat 26 de goluri în toate competiţiile în sezonul recent încheiat, se află la Sevilla, unde negociază, alături de impresarii săi, Victor şi Ioan Becali, condiţiile transferului. Şansele ca mutarea să se realizeze sunt foarte mari, scrie sursa citată, adăugând că Steaua vrea să obţină între două şi trei milioane de euro de pe urma transferului.

Raul Rusescu a ajuns la Steaua în 2011, de la Unirea Urziceni. El are în palmares două titluri de campion al României, unul cu Unirea, unul cu Steaua. Rusescu are o doar două prezenţe la naţionala României, 37 de minute contra Andorrei, la 4-0 pentru „tricolori”, şi în egalul cu Ungaria, scor 2-2.