Transfer surprinzător al lui Ianis Hagi. Care este echipa dispusă plătească pentru el 4 milioane de euro

Ianis Hagi ar putea ajunge din această vară în Bulgaria, Lodogoreţ Razgrad fiind singura echipă dispusă să plătească suma cerută de Genk pentru fotbalistul român.

06 mai 2020, 11:08
Transfer surprinzător al lui Ianis Hagi. Care este echipa dispusă plătească pentru el 4 milioane de euro

Ianis Hagi (21 ani) mai are contract cu Genk până în iunie 2024, dar belgienii au fost dezamăgiți de tânărul fotbalist român și par dispuși să accepte orice ofertă îi ajută să își recupereze cei 4 milioane de euro plătiți Viitorului, după cum scrie Sport.ro.

Citeşte şi Un gol al lui Hagi, inclus de France Football pe lista celor mai frumoase din Champions League VIDEO

Ludogoreţ Razgrad, campioana ultimelor opt ediţii ale campionatului bulgar, e dispusă să plătească 4 milioane de euro în schimbul lui Hagi jr., precum și taxele și comisioanele agenţilor, scrie presa de la sud de Dunăre. Salariul fotbalistului ar urma să fie de 500.000 de euro pe lună, plus bonusuri, putând ajunge în următorii ani până la un milion de euro. Patronul echipei, miliardarul Kiril Domusciev, s-ar fi consultat deja cu antrenorul Pavel Vrba, iar cei doi îl consideră pe Ianis drept înlocuitorul perfect pentru brazilianul Marcelinho.

Echipa din Razgrad, oraș aflat la doar 140 km de București și la 230 km de Constanța, joacă meciurile interne pe Huvepharma Arenă, care are 10.500 de locuri, și cele mai importante din cupele europene pe Vasil Levski din Sofia (44.000 locuri). La ludogoreţ mai evolueză internaționalii români Dragoș Grigore, Cosmin Moți și Claudiu Keseru, dar și portarul bulgar Plamen Iliev, fost la FC Botoșani și Astra Giurgiu.