Transfer surpriză în Premier League. Celebrul bucătar Jamie Oliver a semnat cu Manchester City

Jamie Oliver a semnat un contract pe cinci ani cu Manchester City, angajându-se să se ocupe de cateringul din zonele special amenajate ale stadionului Ettihad.

RomaniaTV.net
11 ian. 2013, 13:15
Transfer surpriză în Premier League. Celebrul bucătar Jamie Oliver a semnat cu Manchester City

Manchester City caută cu disperare reţeta succesului şi speră ca aceasta să-i fie oferită de celebrul bucătar Jamie Oliver. Astfel, „cetăţenii” au semnat un contract cu acesta, firma sa, Fabulous Feasts, urmând să se ocupe de mâncarea ce va fi distribuită în zonele special amenajate ale stadionului Ettihad.

Înţelegerea va intra în vigoare în luna iunie a acestui an, este valabilă până în 2018, iar contractul îl va ţine foarte ocupat pe Jamie, complexul sportiv al lui City având în componenţă 11 restaurante, 19 baruri şi 69 de loje. Cu toate acestea, staff-ul lui Jamie Oliver este foarte încrezător, iar unul dintre directorii săi a declarat: „Credem că acesta va fi stadionul din Premier League care va avea cel mai bun catering„.

La rândul său, Tim Glick, directorul comercial al lui Manchester City, a confirmat acordul: „Este ambiţia noastră de a le oferi spectatorilor o experienţă de neuitat pe Etihad Stadium„.

Capacitatea arenei este de 48.000 de locuri, iar acestea se umplu de fiecară dată când echipa joacă pe teren propriu.