Transferul ANULUI pentru Steaua. LIVERPOOL vine să cumpere un jucător din Ghencea

Unul dintre portarii Stelei, Valentin Cojocaru, este foarte aproape de un transfer la Liverpool, grupare care va face o ofertă concretă Stelei la începutul lunii iunie.

14 mai 2014, 17:41

Valentin Cojocaru (18 ani), marea speranţă a Stelei pentru postul de portar, este foarte aproape să părăsească Ghencea la finalul acestui sezon. Potrivit fanatik.ro, tânărul goalkeeper are şanse foarte mari să ajungă în Premier League, la Liverpool, grupare care l-a monitorizat intens în ultima perioadă.

Citeşte şi Gigi Becali, DECIZIE-ŞOC după întâlnirea cu fotbaliştii de la STEAUA. Cine VINE, cine PLEACĂ

Valentin Cojocaru a fost urmărit de scouterii clubului engez la partida din UEFA Youth League, dintre Chelsea şi Steaua. La respectiva partidă, portarul a avut o evoluţie remarcabilă, însă la pauză a fost schimbat din cauza unei fisuri la unul dintre degetele piciorului drept. Cojocaru a suferit o intervenţie chirurgicală la Spitalul Militar, iar accidentarea l-a ţinut departe de gazon timp de patru luni.

De câteva săptămîni, goalkeeper-ul se antrenează normal, iar la partida Steaua-Pandurii a fost rezerva lui Florin Niţă.

Citeşte şi Gigi Becali a chemat doar PATRU STELIŞTI la Pipera. UN TITULAR, intrat în DIZGRAŢIE

Recent, scouterii lui Liverpool l-au urmărit pe Cojocaru la partida Steaua U-19 – Dinamo U-19, scor 1-0, în goalkeeper-ul a fost integralist. Evoluţia sa a fost apreciată de englezi, însă aceştia doresc să-l vadă la lucru pe portar şi la Turneul de Elită ce se va desfăşura la Mogoşoaia, între 4 şi 11 iunie. Tricolorii vor juca împotriva Austriei, Rusiei şi Norvegiei, iar miza este calificarea la Campionatul European din Ungaria, la care va fi prezentă câştigătoarea turneului.

În urmă cu doi ani şi jumătate, portarul roş-albaştrilor s-a antrenat timp de o săptămână pe Anfield Road, alături de jucătorii lui Liverpool.