Transformare ŞOCANTĂ a lui „Pinalti”. Cum arată acum Gheorghe Ştefan, după anii petrecuţi după gratii FOTO

Gheorghe Ştefan, zis Pinalti, a fost unul dintre cei zece oameni din fotbalul românesc care au plecat către Salonic pentru a-l susţine pe Răzvan Lucescu în meciul cu Lamia. PAOK poate deveni campioana Greciei, dumunică, după o pauză de 34 de ani.

07 apr. 2019, 12:50
Transformare ŞOCANTĂ a lui „Pinalti”. Cum arată acum Gheorghe Ştefan, după anii petrecuţi după gratii FOTO

Gheorghe Ştefan, eliberat din închisoare în toamna anului trecut, a apărut pentru prima dată în faţa camerelor de filmat.

Până în noiembrie 2018, când a fost eliberat, Gheorghe Ştefan a executat o pedeapsă de trei ani şi nouă luni de închisoare pentru fapte de corupţie, în Dosarul Strongmontaj. „Pinalti” a executat 140 de zile din pedeapsă, el fiind încarcerat la finalul lunii iunie, după decizia definitivă din dosar pronunţată de Curtea de Apel Bacău.

Gheorghe Ştefan şi Dumitru Nicolae, patronul Niro, citaţi în dosarul licenţelor Microsoft

În toamna anului trecut a fost pentru a doua oară când fostul edil de Piatra Neamţ a obţinut clemenţa judecătorilor, după ce, în septembrie 2017, a fost eliberat condiţionat după ce executase o treime din pedeapsa primită în Dosarul Microsoft (trei ani şi şase luni) în care fusese condamnat definitiv.