Transformarea şocantă a lui Hillary Clinton. Fostul secretar de stat, de nerecunoscut la ultima apariţie publică FOTO

Hillary Clinton rămâne unul dintre adversarii înverşunaţi ai lui Donald Trump, în ciuda faptului căp aceasta nu mai candidează la funcţia de preşedinte al SUA, cum a făcut-o în urmă cu patru ani. Fostul secretar de stat a ajuns la 72 de ani, iar în ultima vreme trecerea timpului a lăsat pe chipul său urme adânci.

21 iul. 2020, 13:40

Pentru majoritatea Republicanilor, Hillary Clinton este întruchiparea răului şi de ea se leagă toate teoriile conspiraţiei legate de „statul subteran” şi finanţările „sorosiste”, 20 de miliarde de dolari din campania sa electorală de acum patru ani fiind contribuţia miliardarului de origine maghiară.

Citeşte şi Fostul avocat al lui Donald Trump a fost reţinut de poliţie

Pentru auditoriul european, neobişnuit cu apariţiile frecvente ale lui Hillary, apariţia sa într-o emisiune la MSNBC, luni noapte, a provocat o reală surpriză. Ea a condamnat decizia lui Donald Trump de a-l grația pe vechiul său aliat Roger Stone, în contextul scandalului cu implicarea Rusiei în prezidenţialele din SUA, de acum patru ani. Însă, dincolo de discursul acid şi criticile aduce, transformarea acesteia este aproape şocantă.