Trăsnăi în mijlocul uraganului Sandy: Un unicorn pe role, faţă în faţă cu furtuna VIDEO

După alergătorul cu cap de cal care a ieşit în stradă să înfrunte uraganul Sandy îmbrăcat doar în pantaloni scurţi, încă un american s-a costumat pentru a speria "furtuna monstru" care face ravagii în SUA în ultimele zile.

RomaniaTV.net
30 oct. 2012, 11:03
Trăsnăi în mijlocul uraganului Sandy: Un unicorn pe role, faţă în faţă cu furtuna VIDEO

Dacă majoritatea americanilor aflaţi în calea uraganului Sandy s-au baricadat în case pentru a aştepta trecerea furtunii, pe unii ploaia puternică şi rafalele violente de vânt nu-i sperie nici cât negru sub unghie.

CITEŞTE ŞI: Marius Moga şi Valentina Pelinel, surprinşi de urgia uraganului Sandy

Cum Sandy a dat peste cap planurile de Halloween ale americanilor, unii s-au gândit să-şi îmbrace oricum costumele pregătite special pentru „noaptea morţilor vii”. Aşa a făcut şi un tânăr care, în ciuda condiţiilor meteo vitrege de afară, a ieşit pe stradă la o plimbare cu rolele îmbrăcat doar în pantaloni scurţi şi purtând pe cap o mască de unicorn.

URAGANUL SANDY face ravagii în SUA. Bilanţul mega-furtunii este de zeci de morţi, explozii şi incendii, iar milioane de oameni au rămas fără electricitate. Deşi autorităţile au încercat să se pregătească pentru venirea uraganului Sandy, acesta a lovit cu o putere mai mare decât se credea, răvăşind Statele Unite. Superfurtuna Sandy ameninţă în total 50 de milioane de vieţi.

Preşedintele american Barack Obama a decretat stare de „catastrofă majoră” în statul New York, devastat de uraganul Sandy.