„Trăsniții” dispare de la Prima TV. Mircea Dinescu vine cu o nouă emisiune „Poezie și delicatesuri”

„Trăsniții" dispare de la Prima TV. Asta a decis noua conducere a postului TV. Cel care îi va înlocui pe trăsniţi, este Mircea Dinescu, care va prezenta o nouă emisiune intitulată „Poezie și delicatesuri”.

15 feb. 2021, 09:33
„Trăsniții” dispare de la Prima TV. Mircea Dinescu vine cu o nouă emisiune „Poezie și delicatesuri”
„Trăsniții" dispare de la Prima TV

„Trăsniții” dispare de la Prima TV. Echipa ar fi început să se dezintegreze încă de acum doi ani, când Prima TV era sub conducerea lui Cristian Burci, dar începuseră discuțiile cu Adrian Tomșa. „Filmările serialului au încetat demult, de la sfârșitul lui octombrie. Dar o parte din actori de mult timp au simțit că, odată cu începerea negocierilor pentru vânzarea Prima TV, se va schimba ceva și în legătură cu serialul unde aceștia lucrau. Bugetele se micșoraseră și o parte din cei din echipă a decis să plece încă de acum doi ani.

Dintre aceștia erau regizoarea Melia Cerchez Marin – fata regretatului actor Hamdi Cerchez, și soțul ei, Cătălin Marin (Vandame), Constantin Zamfirescu (Zamzu, alias Gogoașă), și Lavinia Stoica. Aceștia și-au făcut trupa «Sabotorii». Cât despre restul echipei «Trăsniților», aceștia se pare că sunt în discuții cu alte posturi TV pentru a continua povestea serialului început acum 17 ani, dar fiecare are și afaceri proprii, mai mult sau mai puțin profitabile”, a declarat o sursă din Prima TV, potrivit Cancan.ro.

„Trăsniții” dispare de la Prima TV

Emisiunea „Trăsniții” va fi înlocuită cu „Poezie și delicatesuri”, prezentată de Mircea Dinescu. Acesta a primit o ofertă de nerefuzat, cu mult mai mare decât salariul pe care îl primea la TVR. Potrivit sursei menţionate, ar fi fost remunerat, pe an, la TVR cu aproximativ 15.000 de euro. Iar oferta de la Prima TV ar fi fost aproape dublă.

În noua emisiune a lui Dinescu, în care, în afară de vedete invitate, vor veni să cânte și lăutari mai cunoscuți sau mai puțini cunoscuți, acesta va recita și câte o poezie proprie.

Citeşte şi: Gogoaşă din „Trăsniţii”, după ce a fost diagnosticat cu cancer: „Nu sunt singur. Mă vizitează un stol de porumbei, dar unul nu pleacă”

Gogoasă din „Trăsniţii” a fost operat

Gogoasă din „Trăsniţii”, pe numele său real Constantin Zamfirescu, anunţa faptul că fusese diagnosticat cu cancer şi cerea ajutorul, având nevoie de sânge pentru operaţie. Ei bine, artistul a postat prima imagine cu el, de pe patul de spital, după operaţie. Deşi a avut o noapte grea, din fericire, totul a decurs foarte bine, acum aşteaptă să se recupereze şi să se ridice din pat.

Sunt bine. Am avut o noapte grea, dar azi sunt în salon, amețit, dar o sa dorm, apoi trebuie sa ma ridic si sa fac pași. Puțin câte puțin. Ma refac si comunicăm, apoi… la treabă. Mulțam fain tuturor”, este mesajul transmis de actor, pe pagina sa de Facebook.

Constantin Zamfirescu a mulţumit tuturor celor care au fost alături de el în această perioadă şi a mărturisit că nu se simte demoralizat, ba din contră, are moralul ridicat.

Nu sunt singur! Vă am pe toți, aici, cu mine.

Familia mea, rudele mele și prietenii mei. Sunt copleșit de atenție, de cuvinte de îmbărbătare și mai ales de ajutorul pe care trebuie doar să-l cer.
De la geamul salonului văd mult cer și mă vizitează un mic stol de porumbei, dar unul dintre ei nu pleacă. E cel mai flămând si se mulțumește și cu firimiturile pulbere de la masa celor mai puternici ca el.

Ce nu știu ceilalți este că îndrăzneala lui de a trece pragul geamului la mine în salon, i-a adus un biscuite supliment. Tot așa și îndrăzneala mea de a vă cere un ajutor, pe care l-am primit înmiit, mă copleșește și mă încarcă pozitiv. Am moralul sus. Sunt conștient de șansa rară pe care o am de a afla devreme.

Mai am multă treabă de făcut, multe zâmbete de adus pe chipurile și în sufletele voastre.
Să ne revedem cu bine!

Vă mulțumesc cu inima, vă mulțumesc cu sufletul că-mi sunteți aproape și nu sunt singur”, spunea Constantin Zamfirescu înainte cu o zi de operaţie.