TRATAMENT-MINUNE! Cum şi-a vindecat Gigi Becali familia de COVID-19. „I-am dat medicamentul şi gata!”

Gigi Becali nu este speriat de cresterea numarului de infectari cu covid-19, desi mai multi membri ai familiei lui au contractat noul coronavirus.

15 oct. 2020, 12:57
TRATAMENT-MINUNE! Cum şi-a vindecat Gigi Becali familia de COVID-19. „I-am dat medicamentul şi gata!”

Gigi Becali a dezvaluit ca toti cei din familia sa au luat un medicament care a invins boala! Patronul celor de la FCSB a dezvăluit că dorește să aducă în farmacii Arbidol și Favipiravir, douaă medicamente care nu sunt aprobate în acest moment de către Ministerul Sănătății.

Gigi Becali: Vreau să aduc medicamente din India. Virusul ăsta este un fleac: „Băi, nu trece cu paracetamol!”

„Am facut vreo 5-6 teste si am fost negativ. A avut Giovanni, a avut Victor, in trei zile s-au facut bine. A avut soferul, au avut fetele femeii de seviciu, a avut mama, 90 de ani. I-am dat medicament, le revedere!”, a spus Gigi Becali, joi, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Patronul FCSB vrea sa fie reabilitat dupa o perioada in care a decis sa se retraga din viata publica, la 7 ani dupa decizia care l-a trimis in spatele gratiilor.

Ioan Becali, prima reacţie după ce a fost infectat cu COVID-19. Cu ce tratament s-a refăcut într-un TIMP RECORD

Gigi Becali a fost incarc erat un an si zece luni, dupa ce a fost condamnat definitiv la trei ani si jumatate de inchisoare. Omul de afaceri a fost gasit vinovat in mai multe dosare de coruptie, dosarul transferurilor, cel de terenuri cu MAPN si dosarul valiza, precum si in dosarul privind sechestrarea hotilor care i-au furat masina.