Tratament naturist pentru plămâni. Cum să-ți cureți sistemul respirator în mod natural

Organismul uman produce anumite cantități de mucus în bronhii, acesta fiind necesar pentru a proteja sistemul respirator. Uneori, însă, ca urmare a poluării, a obiceiurilor proaste, aa' inflamaţiei, procesul de producere a mucusului scapă de sub control, astfel încât organismul nu îl poate elimina singur.

28 apr. 2021, 16:09
Tratament naturist pentru plămâni. Cum să-ți cureți sistemul respirator în mod natural

Tratament naturist pentru plămâni. În zilele noastre, poluarea nu poate fi evitată. Astfel, aerul plin de gaze de eșapament pe care-l inhalăm, fumul de ţigară de la fumătorii care stau în preajma noastră, ne pot afecta grav aparatul respirator. Poluarea constantă a plămânilor și a bronhiilor va duce în cele din urmă la hipoxia sângelui și a țesuturilor. Putem ajuta, însă, sistemul respirator cu câteva leacuri bătrâneşti ieftine, care şi-au demonstrat eficienţa de-a lungul timpului.

Curățarea preventivă a plămânilor și a bronhiilor de mucus ajută la normalizarea funcționării sistemului respirator, la îmbunătățirea stării generale de sănătate și la reducerea riscului de boli, scrie bzi.ro

Ce categorii de persoane pot apela la un tratament naturist pentru plămâni

Pot apela la beneficiile unui tratament naturist pentru plămâni persoane din următoarele categorii:

  • persoane care lucrează în întreprinderi periculoase, care locuiesc în zone defavorabile din punct de vedere ecologic și orașe mari, participând la lucrări de reparații;
  • fumători sau persoane care locuiesc cu fumători;
  • persoane care se confruntă frecvent cu răceli, pneumonie cu bronșită cronică;
  • persoane alergice.

Tratamente naturiste pentru curăţarea plămânilor

Foarte important! Nu vă administraţi niciunul dintre aceste leacuri naturiste fără să cereţi sfatul medicului înainte.

Tratamentul naturist pentru plămâni trebuie urmat cel puţin o dată pe an. Pentru curățarea plămânilor, este recomandat să alegeți un complex de remedii și suplimente bătrânești sub formă de exerciții sau masaj. Dacă începeţi o cură, nu renunțați nici măcar o zi la ea. În plus, pentru rezultate optime, ar fi recomandat să renunțați și la alcool, alimente grase și cofeină, dar şi la tutun.

Călinul (vibrum) ajută la eliminarea mucusului, chiar şi a celui vechi, îmbunătățește sănătatea în general și îmbunătățește imunitatea.

Citeste si Leacuri din cămară: 6 beneficii ale merelor, de ce e bun iaurtul şi care sunt cele mai bune tipuri de sare

Pentru a pregăti ceaiul veți avea nevoie de:

fructe de călin 200 de grame;

apă clocotită 1 litru;

miere 30 grame.

Se toarnă apă clocotită peste fructe și se fierbe la foc mic timp de 25 de minute, se răcește și se filtrează. Adăugați miere la sfârșit. Luați 200 ml de 4 ori pe zi. Cura de curățare este de 30 de zile. Acest leac bătrânesc poate fi utilizat împreună cu alte metode de curățare.

Suc de usturoi și ceapă

Acest tratament pentru curățarea sistemului respirator se recomandă în sepcial după bronşite și răceli. Aceste legume au efect antioxidant și dezinfectant, datorită conținutului unei cantități mari de fitoncide.

Pentru a pregătiți sucul, aveţi nevoie de:

ceapă 1 buc;

usturoi 2 bucăți;

zahăr 1 vârf.

Citeste si Ce se intampla in corpul tau daca bei o ceasca de apa cu turmeric in fiecare dimineata

Ceapa şi usturoiul trebuie tocate mărunt, apoi lăsate câteva ore până ce se obține un suc. Luați cu grija 1 lingură de trei ori pe zi. Tratamentul ar trebui urmat timp de o săptămână. Acest leac bătrânesc nu este recomandat persoanelor cu boli ale tractului gastro-intestinal.

Sucul de la ridichea neagră, morcovi, sfeclă, în proporții egale, trebuie amestecat și pus într-un vas. Acestea se fierb în cuptor timp de 1h apoi se lasă la răcit. Consumați 50 ml la fiecare 7 până la 8 ore înainte de mese timp de o lună. După o pauză de 15 – 30 de zile, puteți repeta remediul.

Sucul de morcovi, băut între primele două mese, alcalinizează sângele timp de 72 de ore, ceea ce vă permite să îmbunătățiți activitatea tuturor organelor și sistemelor, inclusiv a bronhopulmonarului.

Sucul de afine, băut înainte de culcare, distruge infecțiile stafilococice, Escherichia coli și streptococii. Combate inflamațiile din țesutul pulmonar și este recomandat pacienților cu tuberculoză și unele boli oncologice, mai spune sursa citată.