Tratamente naturale pentru unghii mai rezistente

Multe femei spun că au unghiile fragile și de aceea apelează la unghii false. Dar unghiile arată frumusețea mâinilor, așa că ar trebui să ai mai multă grijă de ele și să optezi pentru tratamente care le întăresc și care le fac să devină mai rezistente.

RomaniaTV.net
19 iul. 2017, 09:36
Tratamente naturale pentru unghii mai rezistente

Tratamente naturale pentru unghii puternice și rezistente

Suc de lămâie și ulei de măsline

Pune într-un bol 10 picături de suc de lămâie și două linguri de ulei de măsline. Aplică amestecul obținut direct pe unghii și masează cu vârfurile degetelor până intră în cuticule. Repetă tratamentul zilnic pentru a obține cele mai bune rezultate.

Uleiuri esențiale

Uleiurile esențiale naturale conțin minerale importante pentru sănătatea unghiilor. Mineralele întăresc unghiile, previn îngălbenirea și stimulează creșterea într-un mod natural. Uleiurile esențiale, cum sunt uleiul de migdale, uleiul de ricin, uleiul de jojoba, uleiul de semințe de bumbac și uleiul de cocos, sunt cele mai bune pentru creșterea și întărirea unghiilor. Tot ce trebuie să faci este să masezi unghiile și cuticulele cu unul dintre aceste uleiuri naturale zilnic. Vei fi surprinsă de rezultate.

Capsule uleioase cu vitamina E

Vitamina E este esențială pentru sănătatea unghiilor. Deschide capsula și toarnă uleiul într-un bol sau direct pe unghie, apoi masează și lasă-l să acționeze cel puțin  60 de minute. Pentru unghii frumoase și rezistente, include capsulele uleioase cu vitamina E în rutina de îngrijire a unghiilor.

Uleiurile naturale și tratamentele de casă pot îmbunătăți semnificativ aspectul unghiilor și a pielii. Cu toate acestea, trebuie ca organismul să asimileze doza zilnică de proteine, care sunt necesare. Proteinele pot fi luate din ouă, legume și alimente care conțin vitamina C. Toate aceste substanțe nutritive vor menține unghiile sănătoase și rezistente.

Cum alegi lacul de unghii potrivit