Trei angajaţi din Centrala MAE şi unul al Ambasadei Române din Cairo, confirmaţi cu Covid 19

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) transmite luni că trei persoane din Centrala MAE şi un angajat al Ambasadei României din Cairo au fost confirmaţi ca infectaţi cu noul coronavirus, în perioada 30 octombrie - 1 noiembrie.

RomaniaTV.net
02 nov. 2020, 17:14
Trei angajaţi din Centrala MAE şi unul al Ambasadei Române din Cairo, confirmaţi cu Covid 19

În scopul informării transparente şi corecte a publicului, Ministerul Afacerilor Externe precizează că, în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie a.c., trei angajaţi din cadrul Centralei MAE şi un angajat din cadrul Ambasadei României la Cairo au fost confirmaţi cu infecţia COVID-19″, a transmis MAE, luni, într-un comunicat de presă.

Ministerul adaugă că au fost luate, în regim de urgenţă, toate măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile competente, precum şi măsuri de protecţie pentru restul colectivului.

Joi seară, MAE anunţa că un angajat din cadrul Centralei Ministerului şi un diplomat din cadrul Consulatului General al României la Stuttgart au fost depistaţi cu noul coronavirus.

Citeşte şi: Masca ar putea deveni OBLIGATORIE în judeţe cu incidenţă COVID peste 1.5 la mie. S-ar putea limita deplasările pe timp de noapte