Trei etape în valoare de 100.000 de euro. Prime fabuloase promise de Gigi Becali

Patronul Stelei anunţă prime consistente pentru stelişti, dacă vor câştiga următoarele trei meciuri din Liga I şi îl asigură pe antrenorul Ilie Stan că va rămâne pe banca tehnică a Stelei şi pentru meciurile din primăvara anului viitor.

RomaniaTV.net
28 nov. 2011, 12:44
Trei etape în valoare de 100.000 de euro. Prime fabuloase promise de Gigi Becali

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că jucătorii antrenaţi de Ilie Stan vor avea o primă de câte o sută de mii de euro dacă vor câştiga următoarele trei meciuri din Liga I cu Dinamo, CFR Cluj şi Voinţa Sibiu, iar la sfârşitul campionatului vor cuceri şi titlul.

Prima de 100.000 de euro pentru cele trei meciuri se adaugă bonusului de 100.000 de euro pentru câştigarea campionatului. „Nu e vorba de prime acum. E vorba că suntem într-o situaţie şi trebuie să o salvăm. Sunt astea trei meciuri, Dinamo, CFR şi Sibiu, dacă le câştigă şi pe urmă luăm campionatul, au încă 100.000 primă în plus. La prima de 100.000 pentru câştigarea campionatului o să mai aibă încă 100.000 dacă ei câştigă meciurile astea trei”, a spus Becali.

El a menţionat că Ilie Stan nu are de ce să-şi facă griji în privinţa postului de antrenor la Steaua. „Eu am spus de atâtea ori. Pentru ce se aude de Grigoraş, Bergodi, Hagi? Nu înţeleg de ce se aude aşa ceva. De unde să fie Grigoraş dorit de Becali? Eu l-am asigurat pe Ilie Stan. El probabil e obsedat de lucrul ăsta, dar echipa are rezultate. El poate califica echipa şi joi. Chiar dacă nu o califică, va rămâne şi din iarnă”, a mai spus finanţatorul.