Trei evenimente majore dau omenirea peste cap în 2024. Previziunile făcute de Baba Vanga

Baba Vanga, căreia i se mai spune și „Nostradamus din Balcani”, a făcut o serie de previziuni cutremurătoare pentru anul 2024.

28 nov. 2023, 11:58
Trei evenimente majore dau omenirea peste cap în 2024. Previziunile făcute de Baba Vanga

Chiar dacă Baba Vanga a plecat dintre noi la vârsta de 86 de ani, în anul 1996, previziunile ei continuă să circule în jurul lumii.

Baba Vanga a știut să prezică atacurile asupra Turnurilor Gemene, începutul și sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, dezintegrarea URSS, moartea prințesei Daiana sau chiar Brexit-ul, iar pentru 2024 vine cu alte previziuni înfiorătoare.

Citește și Baba Vanga de România, Maria Ghiorghiu, premoniție sumbră: „Curtea s-a umplut de ape tulburi și au cuprins și clădirile”

Vangelia Pandeva Dimitrova s-a născut în Bulgaria și nu a fost mereu nevăzătoare, ci a orbit în copilărie din cauza unei tornade. De-a lungul anilor, s-au scris mai multe cărți despre viața sa, dar și despre toate previziunile pe care le-a făcut. Se pare că celebra mistică bulgară, poreclită „Nostradamus din Balcani”, ar fi avut o serie de profeții și pentru anul 2024.

Previziunile făcute de Baba Vanga pentru 2024

1. Asasinarea lui Vladimir Putin

Potrivit ladbible.com, Baba Vanga a susținut că liderul de la Kremlin va fi asasinat de cineva din țara lui, în anul 2024. Cu toate acestea, Rusia continuă să nege orice speculație în jurul liderului rus în vârstă de 71 de ani.

2. Atacurile teroriste vor crește în Europa

De asemenea, despre atacurile teroriste „Nostradamus din Balcani” a spus că teroriștii vor crea un adevărat haos în spațiul european. Totodată, clarvăzătoarea a prezis că o „țară mare” va efectua mai multe teste sau atacuri cu arme biologice pe parcursul anului 2024.

3. Criză economică uriașă

Conform Babei Vanga, tot în 2024, o criză economică majoră este pe cale să izbucnească. Aceasta a specificat că mai mulți factori vor contribui la această criză, precum creșterea nivelului datoriilor, tensiuni geopolitice și transferul puterii economice de la Vest către Est.

4. Evenimente climatice terifiante

Aceasta a prezis că va exista o modificare a orbitei, care are loc, de obicei, pe o perioadă lungă de timp. Dacă acest lucru se întâmplă într-o perioadă scurtă de timp, ar putea provoca probleme, inclusiv perturbarea climei și o creștere a nivelului radiațiilor.

Citește și Baba Vanga, predicţii înspăimântătore pentru 2025. România va fi direct afectată