Trei maşini BMW ale Poliţiei, implicate în accidente rutiere. Unul dintre evenimente s-a soldat cu un mort

Trei autoturisme BMW ale Poliţiei, dintre cele 600 cumpărate de Ministerul de Interne, au fost implicate în accidente rutiere în primele sase luni de când au intrat în folosință, unul într-un accident rutier mortal, pe DN 2, unul dintre cele mai periculoase drumuri din România.

08 sept. 2023, 08:27
Trei maşini BMW ale Poliţiei, implicate în accidente rutiere. Unul dintre evenimente s-a soldat cu un mort
Trei maşini BMW ale Poliţiei, implicate în accidente rutiere. Unul dintre evenimente s-a soldat cu un mort

Trei maşini BMW ale Poliţiei, implicate în accidente rutiere. Prima tranșă de autospeciale BMW Seria 3 a ajuns la polițiști la finalul lunii martie anul acesta. Primul accident a avut loc după numai o lună, la Cluj-Napoca. Cel mai recent s-a petrecut la 1 august, la Adjud. „În perioada 01.01-23.08.2023, trei autospeciale marca BMW, din dotarea structurilor de poliție rutieră, au fost implicate în accidente rutiere. În prezent, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-au produs accidentele, sub supravegherea procurorului desemnat din cadrul unității de parchet competente”, a prezicat Inspectoratul General al Poliției Române, la solicitarea PRESShub.

Citeşte şi: VIDEO Formaţia Şuie Paparude, implicată într-un accident grav. Toţi membrii trupei au ajuns la spital UPDATE

IGPR a mai precizat că din cele trei BMW-uri noi ale Poliției, al treilea a fost implicat într-un accident rutier mortal, pe DN 2, unul dintre cele mai periculoase drumuri din România. „În jurul orei 13:37, pe 1 august, o autospecială din cadrul IPJ Suceava care se deplasa pe Drumul Național 2 – E85, din direcția București către Suceava, la intersecția cu DN 11 A (în afara municipiului Adjud, la intersecția cu DN 11A, la km 233+800), a fost acroșată de un alt autovehicul care ar fi pătruns de pe un drum secundar. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a două persoane aflate în autoturismul care a pătruns pe DN 2. Cele două victime au fost transportate la spital. Una dintre victime, o femeie de 52 de ani, pasageră în autoturism, a decedat la Spitalul Municipal Adjud”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Citeşte şi: Titi Aur, despre soluția care ar putea reduce numărul de accidente mortale produse de șoferii drogați și beți

Citeşte mai multe AICI.