Trei maşini, implicate într-un accident în Bistriţa-Năsăud. Patru persoane au fost rănite

Patru persoane au fost rănite, vineri dimineaţă, în urma unui accident care a avut loc pe DN 17, în localitatea Cristeştii Ciceului, judeţul Bistriţa-Năsăud, şi în care au fost implicate trei maşini.

RomaniaTV.net
25 ian. 2013, 07:50
Trei maşini, implicate într-un accident în Bistriţa-Năsăud. Patru persoane au fost rănite

Accidentul s-a petrecut în localitatea Cristeştii Ciceului, după ce o maşină condusă de o femeie a intrat în depăşirea unei cisterne parcate pe partea dreaptă a drumului şi s-a ciocnit cu un alt autoturism, potrivit purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan.

„O maşină condusă de o femeie a intrat în depăşirea unei cisterne parcată pe partea dreaptă a drumului şi s-a ciocnit cu un alt autoturism care venea din sens opus. În urma accidentului, toate cele trei maşini au fost avariate, iar patru persoane, trei din maşina condusă de femeie şi una din autoturismul care venea din sens opus au fost rănite, fiind transportate la spital”, a declarat Antonela Gorgan.

Potrivit dispecerului de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Bistriţa-Năsăud, vântul atingea vineri dimineaţă viteze de până la 50 de kilometri la oră şi spulbera zăpada.

Vasile Curtean, şeful Districtului Piatra Fântânele din cadrul Drumurilor Naţionale, a declarat că pe DN 17 în zona Pasului Tihuţa se acţionează cu 11 utilaje care împrăştie antiderapant de şosea. De când a început ninsoarea, s-au aruncat, în total, pe şosea 120 de tone de antiderapant, nefiind înregistrate blocaje.

Compania care deszăpezeşte drumurile judeţene a informat, la rândul ei, că de la ora 3.00 ninge viscolit în special în sudul judeţului, stratul de zăpadă atingând chiar şi 11 centimetri.