Trei morţi şi şase răniţi într-un atac cu cuţitul, în Germania. Imagini şocante cu atacatorul VIDEO

Poliţia din oraşul german Wurzburg a anunţat vineri seară arestarea unui suspect, după o "operaţiune majoră" în care părţi ale oraşului au fost închise circulaţiei.

25 iun. 2021, 20:51
Trei morţi şi şase răniţi într-un atac cu cuţitul, în Germania. Imagini şocante cu atacatorul VIDEO

Cel puţin trei persoane au fost ucise şi alte şase sunt rănite în urma unui atac comis cu cuţitul, scrie publicaţia Bild, adăugând că atacatorul a fost oprit după ce i s-a tras un glonţ în picior.

Presa locală a relatat mai devreme despre înjunghieri multiple comise în această localitate cu circa 130.000 de locuitori, situată la sud-est de oraşul Frankfurt.

Citeşte şi Atac cu cuţitul la Ierusalim, între răniţi se află şi un militar. Agresorul a fost omorât pe loc de poliţie

Potrivit poliţiei, nu există indicii despre existenţa unui al doilea suspect care să fi participat la atac şi populaţia nu este în pericol. Nu au fost furnizate deocamdată informaţii despre cel arestat.

Clipurile postate pe rețelele sociale îl arată pe presupusul atacator, desculț și înarmat cu un cuțit lung. De asemenea, mai mulţi trecători încearcă să îl oprească. Pe imagini se aud țipete, iar un bărbat strigă: „Tocmai a înjunghiat o femeie”. Spre atacator sunt aruncate scaune, iar un bărbat încearcă să-l oprească cu un băț lung.

Atacatorul fuge, iar aproape 20 de oameni aleargă după el, iar apoi apare o mașină de poliție, cu luminile aprinse.

Citeşte şi Regizor cunoscut atacat cu cuțitul, în plină stradă. A fost transferat de urgenţă la spital!