Trei persoane din Vaslui, INTOXICATE cu monoxid de carbon

Trei persoane din judeţul Vaslui au fost intoxicate cu monoxid de carbon, informează România TV. Două sunt în stare extrem de gravă.

25 sept. 2015, 08:49
Trei persoane din Vaslui, INTOXICATE cu monoxid de carbon

Operaţiune dramatică de salvare pentru trei persoane în judeţul Vaslui. Este vorba despre trei oameni care s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Aceştia au coborât în beci, acolo unde fermenta mustul şi s-au intoxicat.

Oamenii au leşinat şi imediat a fost anunţată Ambulanţa. Pentru aceste cazuri au fost alocate trei ambulanţe. Pentru că două dintre cele trei victime sunt în stare extrem de gravă, a fost solicitat şi un elicopter la faţa locului.

Al doilea caz de intoxicaţie s-a produs la doar o oră faţă de primul. Al treilea caz a fost al unei femeie din satul vasluian Boușori. Ea a fost găsită inconștientă într-un beci. Din primele cercetări, s-a stabilit că aceasta s-a intoxicat cu gaxe toxice, scrie vremeanoua.ro.

„La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD de căutare-salvare, format din patru subofițeri, un ofîțer și o ambulanță a serviciului de Terapie Intensivă Mobilă. Femeia în vârstă de 65 de ani era inconștientă în beciul gospodăriei, a fost scoasă repede, iar, după un minut, și-a revenit. A fost stabilizată și transportată la Spitalul Județean Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Vaslui.

Citeşte şi Zeci de copii dintr-o tabără din Neptun au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară