Trei prieteni, găsiţi morţi într-un Airbnb. Familiile aşteaptă trupurile neînsufleţite din Mexic

Trei prieteni au fost găsiţi morţi într-un Airbnb, în timp ce se aflau în vacanţă. Familiile sunt în stare de şoc şi aşteaptă trupurile neînsufleţite din Mexic. Courtez Hall, 33 de ani, Kandace Florence și Jordan Marshall, ambii de 28 de ani, erau în timpul festivităţii de Ziua Morţilor. 

13 nov. 2022, 18:49
Trei prieteni, găsiţi morţi într-un Airbnb. Familiile aşteaptă trupurile neînsufleţite din Mexic
Trei prieteni, găsiţi morţi într-un Airbnb

Trei prieteni, găsiţi morţi într-un Airbnb. Ambasada SUA a confirmat că monitorizează investigația, dar nu sunt disponibile informații suplimentare în acest stadiu.

Trei prieteni, găsiţi morţi într-un Airbnb

Iubitul lui Florence a spus că a vorbit la telefon cu ea în noaptea de 30 octombrie, iar aceasta i-a spus că se simte rău. El a explicat că apelul lor a fost deconectat și, după ce nu a reușit să mai ia legătura cu ea, a sunat proprietarul apartamentului pentru a afla ce se întâmplă.

Ceola Hall, mama lui Hall a spus că familia a vorbit cu el pe 29 octombrie, când au sosit. Ambasada SUA a sunat-o apoi lunea următoare pentru a o anunţa că toți trei au fost găsiți morți: ”M-a iubit, și-a iubit familia. Îi plăcea să facă pe toată lumea să râdă”.

Citeşte şi: Casa în care s-a filmat „Singur acasă”, de închiriat pe Airbnb. Cât costă o noapte în casa aventurilor lui Kevin

Familiile au raportat dificultăți în obținerea de informații, precum și în recuperarea bunurilor personale – în mare parte din cauza barierelor lingvistice.

Mama lui Marshall, Jennifer Marshall, a plecat în Mexico City, împreună cu cumnata lui Florence, Amy Green, și cu fratele Chad. Femeia a declarat: ”Să-ți pierzi copilul este un lucru, dar într-o cu totul altă țară…să fie nevoie să manevrezi barierele lingvistice și să încerci să-i aduci corpul acasă, este greu”.

Aceasta a mai specificat că proprietarul i-a explicat că bunurile fiului ei au fost date poliției mexicane și că cadavrele vor fi aduse în cele din urmă cu avionul în SUA, săptămâna aceasta, conform Daily Star.