Trei tineri, implicaţi într-un grav accident de circulaţie. Doi au rămas încarceraţi

Un accident de circulatie a avut loc, marţi dimineaţa, pe DN1C. Trei tineri din Dej au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a părăsit şoseaua şi s-a izbit de un cap de podeţ. Băieţii mergeau la Cluj-Napoca, unde urmau să susţină un examen la facultate.

16 iun. 2015, 16:19

Un grav accident de circulatie a avut loc, marţi dimineata in jurul orei 8.00, intre Nima si Bunesti, pe DN1C. Trei tineri au fost răniţi după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un un cap de podet.

Potrivit dejeanul.ro, şoferul si pasagerul din dreapta au ramas incarcerati, fiind nevoie de interventia pompierilor pentru scoaterea acestora din masina. Cei trei tineri din Dej au fost transportati la Spitalul Municipal Dej pentru primele investigatii, urmand ca soferul sa fie transferat la UPU Cluj.

Din primele informatii obtinute de la medici, soferul a suferit o fractura deschisa de femur, iar pasagerul de pe locul din dreapta, a fost diagnosticat cu o fractura de umar si doua coaste rupte. Pasagerul de pe locul din spate a suferit rani mai usoare. Politistii spun ca cei trei au avut mare noroc cu centurile de siguranta, in caz contrar, accidentul putand avea urmari mult mai grave.

Circulatia in zona a fost restrictionata pe un singur sens de mers.