Trei tineri vor fi judecaţi pentru agresarea unui nepot al Primei Doamne a Franţei, Brigitte Macron

Trei persoane din Franţa vor fi judecate după ce l-au agresat pe nepotul soţiei preşedintelui, Brigitte Macron. Totul s-a petrecut la o manifestaţie de protest împotriva reformei pensiilor, acţiune care a avut loc la Amiens.

18 mai 2023, 09:09
Trei tineri vor fi judecaţi pentru agresarea unui nepot al Primei Doamne a Franţei, Brigitte Macron

Opt persoane au fost arestate luni seara în Franţa pentru o agresiune asupra unui nepot al soţiei preşedintelui Franţei, Brigitte Macron, în urma unei manifestaţii împotriva reformei pensiilor, potrivit tatălui tânărului agresat  şi unei surse din cadrul poliţiei, notează AFP.

Dintre aceste persoane, trei vor fi judecate pentru că l-ar fi lovit cu brutalitate pe un nepotul Primei Doamne din Franţa.

Citeşte şi Cod roșu de vreme severă în Italia. Zeci de orașe sunt sub ape, unii oameni s-au izolat pe acoperiurile caselor

Decizia instanţei, ca agresorii să fie arestaţi şi judecaţi,  este în conformitate cu solicitarea procurorului, Jean-Philippe Vicentini. „În democraţie, trebuie să vorbeşti, nu poţi lovi”, a argumentat magistratul.

„Nu trebuie să aşteptăm să avem un mort în această ţară pentru ca raţiunea să se impună din nou”, a declarat procurorul francez.

Citeşte şi Matematicianul care a „prezis” cutremurul din Turcia revine cu o profeţie terifiantă: data de 17 va schimba viitorul omenirii!

Cei trei vor fi judecaţi pe 5 iunie şi vor rămâne până atunci în închisoare, relatează AFP.

„Agresorii l-au lovit în cap, braţe şi picioare, înjurând „preşedintele, soţia sa şi familia noastră”, înainte de a fugi când au intervenit trei vecini”, a declarat tatăl victimei.