Trei trenuri de călători au întârzieri după ce un camion a rupt bariera la trecerea la nivel cu calea ferată de la Petricani

Trei trenuri de călători înregistrează întârzieri, vineri, după ce şoferul unui camion a ignorat faptul că bariera de la Petricani se lăsa pentru că urma să treacă un tren şi a rupt braţul acesteia.

12 aug. 2022, 15:57
Trei trenuri de călători au întârzieri după ce un camion a rupt bariera la trecerea la nivel cu calea ferată de la Petricani

Incident grav în Capitală. Trei trenuri au întârzieri din cauza unui şofer care a spulberat bariera de la trecerea la nivel cu calea ferată pe Şoseaua Petricani. Deși semnalul luminos era deja roșu, bărbatul nu a oprit și a rupt brațul barierei la trecerea la nivel cu calea ferată de la Petricani.

Citeşte şi: Bărbat mort după ce a fost călcat de tramvai în Timişoara. A rămas fără cap după accident

„Zeci de șoferi încalcă zilnic, în mod conștient, regulile de circulație și semnalizarea de la trecerile la nivel cu calea ferată! O astfel de dovadă a inconștienței, de care dau dovadă participanții la traficul rutier, a fost surprinsă astăzi, la trecerea la nivel situată pe intervalul de stații București Băneasa – Pantelimon, km 11+076, în zona PETRICANI, în jurul orei 10.38!!!!

Conducătorul TIR-ului ignoră culoare roșie și lovește brațul barierei, provocând automat nefuncționarea corespunzătoare a barierelor de la trecerea la nivel!!!!

Din filmare se vede clar, că SEMNALELE DE CULOARE ROȘIE, care obligă participanții la trafic să oprească, deoarece urmează coborârea barierelor, SUNT DEJA APRINSE, dar mulți le-au ignorat și au forțat trecerea prin pasaj!”, este mesajul postat de CFR Infrastructură pe Facebook.

Citeşte şi: Cătălina, o tânără mamă de 36 de ani, a murit pe trecerea de pietoni în Constanța. Două fetițe au rămas orfane

Potrivit oficialilor companiei, trei trenuri de călători au înregistrat deja întârzieri în urma incidentului, fiind vorba despre garniturile: IR 1928, IR 11683, IR 1582.