Cătălina, o tânără mamă de 36 de ani, a murit pe trecerea de pietoni în Constanța. Două fetițe au rămas orfane

O tânără mamă de 36 de ani a murit călcată de mașină pe o trecere de pietoni din Constanța. Femeia a lăsat orfane două fetițe.

12 aug. 2022, 15:14
Cătălina, o tânără mamă de 36 de ani, a murit pe trecerea de pietoni în Constanța. Două fetițe au rămas orfane

Cătălina nu a mai avut nicio șansă să fie salvată. Trecea strada pe la trecerea de pietoni, alături de cele două fetițe ale ei. Din nefericire, o mașină a venit cu viteză și le-a lovit din plin.

Tânăra mamă a ajuns de urgență la spital, unde a decedat a doua zi. Fiicele ei au reușit să supraviețuiască, din fericire. Cea mică, de doi ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar fata cea mare, în vârstă de șase ani, a avut câteva zgârieturi.

Din păcate, medicii nu au mai reușit să o salveze pe mama fetelor. Avea răni grave la cap și și-a dat ultima suflare chiar în salonul în care era internată.

Cătălina a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Rudele, prietenii și toți cei care au cunoscut-o i-au umplut paginile de pe rețelele sociale cu mesaje care mai de care mai emoționante. Toți sunt îndurerați și li se pare nedrept că două fiice cu tot viitorul în față vor fi nevoite să crească fără mamă.

„Drum bun spre cer, înger pur! Ne luam rămas bun prea devreme de la tine…Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace!(…), „Cătălina, să ai grijă de fete din Rai și să le arăți cum să crească fără mama lor”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de cunoscuți.

Citește și Toți oamenii de pe plaja din Costinești s-au strâns să vadă cum e scos cadavrului tânărului înecat în mare. Oamenii legii au fost nevoiți să intervină pentru a-i îndepărta

Citește și Sute de mii de români se înghesuie să ajungă pe litoral în minivacanţa de Sfânta Maria. Autostrada şi toate drumurile spre Constanţa sunt blocate. Ambuteiaje între staţiuni. Cât costă în acest weekend record o cazare pe litoral