Trei trucuri pentru a-ți schimba norocul la bani. Trebuie să faci asta dimineața și seara iar portofelul îți va mulțumi!

Există anumite trucuri prin care îți schimbi norocul la bani, chiar dacă în ultima perioadă a părut că nu îți merge deloc bine financiar.

17 apr. 2024, 10:18
Trei trucuri pentru a-ți schimba norocul la bani. Trebuie să faci asta dimineața și seara iar portofelul îți va mulțumi!
Trei trucuri pentru a-ți schimba norocul la bani. Trebuie să faci asta dimineața și seara iar portofelul îți va mulțumi!

Trei trucuri pentru a-ți schimba norocul la bani. Sigur că toți am simțit la un moment dat în viața noastră că nu o ducem chiar atât de bine din punct de vedere financiar. Putem, totuși, să ne schimbăm traiectoria și doar prin puterea gândului să ne majorăm veniturile. Iată ce trebuie să faci!

Citește și: Feng shui: 5 moduri simple sa-ti cureti casa de energiile negative

Trei trucuri pentru a-ți schimba norocul la bani

Toată lumea își dorește să aibă o viață liniștită, atât din punct de vedere financiar, dar și profesional. Chiar și așa, în anumite cazuri, parcă orice am face, nimic nu se leagă iar asta ne poate frustra destul de tare, ceea ce duce la pierderi de energie. Putem totuși avea noroc la bani și putem scăpa de energia negativă din jurul nostru, iar asta prin niște simple obiceiuri, dar care au un efect puternic.

Tot ce trebuie să faci, atât dimineața cât și seara, este să rostești anumite afirmații pozitive. Cu alte cuvinte, trebuie să crezi în ceea ce spui. Așa vei atrage norocul la bani în viața ta. Și legea atracției funcționează de minune. Trebuie să știi ce vrei și să crezi profund în dorințele tale. Ele ajung la Univers, iar apoi ceea ce îți dorești se întâmplă. Important este însă să crezi în asta și să nu ai dubii că nimic nu se va materializa.

Există însă și alte trucuri care au la bază obiecte și te ajută să îți schimbi norocul la bani. Spre exemplu, lumânările îți pot fi de mare ajutor. Ele trebuie aprinse în momentul în care rostești aceste afirmații pozitive. Poate fi vorba și despre plante care atrag prosperitatea. Busuiocul spre exemplu are un efect cu adevărat spectaculos, spun cei din arta Feng Shui.

De asemenea, monedele, dar și bancnotele sunt importante. E recomandat să avem la noi în fiecare zi opt monede și opt bancnote. Totodată, nu este bine să plecăm undeva fără bani la noi, ori cu portofelul gol.

Citește și: Ritualul Feng Shui care îți alungă problemele. Anca Dimancea: „Înlătură obstacolele de orice fel”