Trei tunsori care te fac să pari mai slabă. Ce persoane trebuie să evite tunsorile drepte

Trei tunsori care te fac să pari mai slabă. Cele mai multe femei se află într-un proces de slăbire sau și-ar dori să aibă câteva kilograme în minus. Ei bine, așa cum machiajul ne poate ajuta în această privință, și tunsoarea îți poate fi de folos.

19 ian. 2024, 15:23
Trei tunsori care te fac să pari mai slabă. Ce persoane trebuie să evite tunsorile drepte

Trei tunsori care te fac să pari mai slabă. Majoritatea femeilor tind să aleagă tunsorile care le plac, chiar dacă alt tip le-ar fi evidențiat frumusețea mult mai bine. Specialiștii recomandă să evităm tunsorile în linii drepte dacă avem fața rotundă.

Cea mai importantă regulă pentru persoanele cu faţa rotundă este aceea de a evita tunsorile în linii drepte, care accentuează impresia de plin„, declară hairstilistul Amy Bradbury pentru byrdie.com.

Trei tunsori care te fac să pari mai slabă

Putem opta, în schimb, pentru tunsoarea bob lung, cea care trece de linia maxilarului și îți oferă o alungire a feței. Tunsorile cu tăietură perfect dreaptă sau până la nivelul bărbiei sunt dezavantajoase.

Citește și: Neti Sandu nu poartă perucă! Celebra astroloagă le-a închis gura răutăcioșilor: „Să mai zică cineva că nu e părul meu”

În rândul doamnelor și domnișoarelor care optează pentru un păr lung, recomandarea stiliștilor este să opteze pentru o tunsoare în scări. În acest fel, fața rotundă își va pierde din specificație.

O astfel de tunsoare nu face nimic altceva decât să ofere o alungire a chipului, astfel că un aspect important de care trebuie să ții cont este volumul părului: în partea de sus mai mult, iar în partea de jos și în dreptul feței mai puțin.

Bretonul pe o singură parte a feței este o altă variantă, care ne permite să avem un chip mult mai slab și alungit. O astfel de tunsoare este recomandată femeilor care optează pentru un păr scurt, sau lung, și o tunsoare interesantă, poitrivit Click.ro.