Trei ZODII se împacă cu propriul trecut la începutul săptămânii. Karma se eliberează

Săptămâna începe puternic pentru aceste trei zodii. După faza de Luna plină, Luna începe să scadă și se mută în Balanță. Luna i se opune lui Neptun și descoperim că trecutul nu mai exercită nicio influență asupra noastră, și cu siguranță nu în măsura în care ne trage înapoi.

26 feb. 2024, 07:49
Trei ZODII se împacă cu propriul trecut la începutul săptămânii. Karma se eliberează

Săptămâna începe puternic pentru aceste trei zodii. După faza de Luna plină, Luna începe să scadă și se mută în Balanță. Luna i se opune lui Neptun și descoperim că trecutul nu mai exercită nicio influență asupra noastră, și cu siguranță nu în măsura în care ne trage înapoi.

Vedem că trecutul nu mai există și că viața pe care o avem acum este atât de prețioasă și trecătoare încât trebuie să acceptăm tot ce am trecut pentru a ne deschide inimile către tot ceea ce urmează să vină.

Aceste trei zodii pot să se împace trecutul pentru că s-au pus pe treabă.

Berbec
Există momente când simți că ai o carte întreagă în tine, așteptând doar să fie scrisă. Povestea vieții tale ar putea părea de neînțeles pentru alții, deoarece știi că ai trecut prin multe. Și totuși, iată-te aici. Ești un luptător curajos, Berbec, și asta nu este o glumă sau o expresie obișnuită. Ești adevărata definiție a supraviețuirii, și iată-te aici, gata să-ți accepți propria poveste.

Ai lucrat la vindecare toată viața și ai avut multe oportunități de creștere. În timpul tranzitului de astăzi, Luna în Balanță opus Neptun, vei simți că întregul univers conspiră cu tine pentru a găsi acea vindecare. Orice te-a doborât în trecut este acum ceva la care poți face față direct. Și îl vei înfrunta și-l vei învinge, pentru că energia pe care o aduce Luna în Balanță opuse lui Neptun ne permite să vindecăm rănile trecutului.

Horoscop rune 26 februarie 2024. KENAZ este cu faţa în jos, URUZ anunţă tranziţii, iar WUNJO şi-a şuat liber

Ești singura persoană care știe ce înseamnă cuvântul ‘iertare’, deoarece este o înțelegere foarte personală pentru tine. Există oameni din trecutul tău cărora nu mai poți ține cont pentru niciun motiv. Dacă te fac să suferi, atunci trebuie să-ți asumi acea suferință și să găsești închidere în felul în care îți amintești de ei. Ei nu te pot răni acum, Berbec. Asta pentru că ai fost destul de puternic să te protejezi cu iubire de sine și stimă de sine.

Săgetător
Poți, într-adevăr, să mergi înainte și să împaci mai multe probleme pe care le-ai purtat cu tine în mod inconștient de parcă ar fi o viață întreagă. Cu ajutorul prietenilor și al oamenilor dragi, ai ajuns să vezi că ai la fel de mult drept la vindecare și schimbare pozitivă ca oricine altcineva. În această zi, în timpul Lunii în Balanță opuse lui Neptun, te confrunți cu ideea că lucrurile nu sunt cu adevărat la fel de rele cum le-ai făcut să pară.

Aceasta nu înseamnă că nu ai trecut prin chinurile tale. Dar nu mai există un loc în viața ta pentru a repeta acele greșeli din nou și din nou. Să fii conștient de asta este ceea ce te ajută. Asta, și capacitatea de a te exprima. Atunci când te descarci și ajungi la baza tuturor lucrurilor, te cureți de tot ce te-a ținut în loc. Vei începe să te simți liber. Luna în Balanță opus Neptun este aici să te elibereze și să îți permită să te simți în pace cu trecutul.

Horoscop chinezesc: Anul Nou al Dragonului de Lemn abia a început! Aceste 5 zodii chinezești sunt cele mai norocoase în ultima săptămână din februarie 2024. Vezi dacă ești în top

Ai uitat că erai o persoană veselă și optimistă, nu-i așa, Săgetătorule? Ai permis lumii să te apese până în punctul în care începi să te identifici cu plângerile tale. Ce norocos ești că Luna în Balanță opusă lui Neptun zâmbește către tine. Te anunță că încă mai sunt atâtea lucruri ‘bune’ de trăit. Așadar, ieși acolo și începe să trăiești ca o persoană mai fericită, mai sănătoasă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.