Trei zodii sunt binecuvântate în această toamnă. Clipe extraordinare începând din luna octombrie 

Cele trei zodii vor fi recunoscătoare lui Dumnezeu și-i vor mulțumi Acestuia. Se vor simți binecuvântate. Află dacă te numeri printre ele.

03 oct. 2022, 21:05
Trei zodii sunt binecuvântate în această toamnă. Clipe extraordinare începând din luna octombrie 

În această toamnă, acestui an este plină de evenimente noi, aducând dinamism, efecrvescență emoțională, determinare și multe ambiții pentru majoritatea zodiilor. În toată această forfotă, în tot acest pragmatism, sunt câteva zodii care reușesc să dobândească echilibrul interior, să evolueze spiritual și să își găsească armonia emoțională. Aceste câteva zodii se bucură de iubire mai mult decât oricare altele și, având în vedere aspectele astrale, putem spune că se vor simți cu adevărat binecuvântate, bucurându-se de toate zilele acestui anotimp atât de frumos.

Ultimele două luni din toamnă se anunță a fi extraordinare pentru trei nativi ai horoscopului. Din octombrie soarele va reapărea pe strada lor.

Capricorn
Totul în calea voastră va merge mai bine. Vă veți simți împliniți datorită unui vis îndeplinit, din punct de vedere profesional. Sunteți acele persoane cărora realizările din carieră vă aduc bucurie și în plan personal. Și în plan sentimental se prevestesc vești bune. Cei singuri v-ați putea întâlni sufletul pereche și vă veți simți iremediabil de îndrăgostiți.

Horoscop Cristina Demetrescu octombrie 2022: „Un Venus cu eclipsă generează gelozii”

Pești
Peștii vor merge într-o vacanță prelungită. Aveau nevoie de acest moment de respiro și se vor regăsi pe ei înșiși. Persoana care le va însoți le va fi de mare ajutor. Vor sta la povești ore în șir și își vor reîncărca bateriile. Din excursie se vor întoarce mai vioi, mai plini de optimism și cu noi planuri. Nu vă veți mai abate din drumul vostru. Nu este exclus ca unii Pești să dea startul unui proiect. Mai exact, a unei afaceri. Aprecierile celor din jur nu vor întârzia să apară, dar și invidiile, așa că fiți cu ochii în patru.

Horoscop rune Mihai Voropchievici: ce prevăd pietrele speciale pentru sfârşitul anului 2022 
Vărsător
Vă veți rezolva o problemă care părea că nu mai are soluție. Odată cu acest lucru viața vi se va schimba și vă veți simți ușurați. Vă faceți noi planuri și vi le veți îndeplini cu repeziciune. La fel ca nativii Capricorn și voi veți începe o afacere, care va fi una profitabilă. Atenție la persoanele care vă vor înconjura în următoarea perioadă, căci multe nu vor căuta decât să aibă de câștigat de pe urma succesului vostru. Toate greutățile vor dispărea ca din senin, iar tot ceea ce vă înconjoară va părea mai realizabil și mai roz.