Tren ticsit de călători pe ruta Braşov-Bucureşti. Cei mai mulţi dintre ei nu purtau mască

Trenul regio care a circulat, sâmbătă 23 mai, de la Braşov la Bucureşti, a ajuns în Capitală ticsit de călători. Pe lângă faptul că nu au putut respecta măsură distanţării, călătorii nici măcar nu purtau mască de protecţie, informează Digi 24.

RomaniaTV.net
23 mai 2020, 20:13
Tren ticsit de călători pe ruta Braşov-Bucureşti. Cei mai mulţi dintre ei nu purtau mască

Imaginile surprinse în trenul care urma să ajungă în Bucureşti în jurul orei 22:00 arată că sunt foarte mulți călători care stau pe scaune unul lângă altul. Mulţi dintre ei nu poartă măști, riscul contaminării cu coronavirus în cazul în care vreunul dintre ei ar fi purtător fiind astfel extrem de ridicat.

Citeşte şi „Pasiunea” pentru şofat l-a trimis după gratii. A furat un autobuz, un autocar şi un microbuz şi ar fi vrut să încerce şi un tren

Conform recomandărilor făcute de autorităţi, ar trebui ca între călători să existe un scaun liber. Foarte mulţi călători au urcat din staţiunile montane de pe Valea Prahovei. În mod evident, de la casele de bilete s-au vândut mai multe bilete decât este recomandat.

Nici controlorul nu le-a atras atenţia călătorilor să poarte masca pe care mulţi dintre ei o ţineau sub bărbie, relatează sursa citată.