Trenta Pizza, atacată de hackeri. Mai multe date personale au fost afectate

Trenta Pizza a fost atacată de hackeri. Anunţul a fost făcut chiar de compania românească, care şi-a informat clienţii a fost victima unui atac asupra sistemelor unuia dintre furnizorii săi. De altfel, a precizat şi că unele date personale furnizate la plasarea comenzilor au fost afectate.

09 iun. 2021, 11:18
Trenta Pizza, atacată de hackeri. Mai multe date personale au fost afectate
Trenta Pizza, atacată de hackeri

Trenta Pizza, atacată de hackeri. Furnizorul de servicii de hosting a fost informat, la începutul săptămânii, de către un hacker care susține că a furat o cantitate mare de date personale, inclusiv ale clienților Trenta Pizza.

A fost lansată rapid o investigație și identificată o posibilă vulnerabilitate a bazei de date care, între timp, a fost rezolvată. Incidentul s-a produs în Olanda, fiind depusă și o plângere la poliția locală.

Citeşte şi: Elon Musk, ameninţat de hackerii de la Anonymus. „Jocul pe care îl faci pe piaţa criptomonedelor distruge vieţi”

Trenta Pizza, atacată de hackeri. Mesajul companiei

Stimate client Trenta Pizza, În ciuda tuturor măsurilor noastre de securitate, din păcate, ne-am confruntat, în perioada 01-04.06.2021 cu un atac asupra sistemelor unuia dintre furnizorii noștri ce ne oferă serviciul de găzduire a activității de plasare comenzi. În urma acestui atac, se pare că datele dumneavoastră personale furnizate la plasarea comenzilor au fost afectate.

Prin urmare, am decis să vă transmitem această informare. Imediat ce acest incident a fost descoperit au fost implementate măsuri tehnice adecvate pentru ca un incident asemănător să nu se mai repete și orice interacțiune a dumneavoastră cu website-ul nostru, în acest moment, este sigură.

La prima accesare a contului dumneavoastră vă recomandăm să vă schimbați parola.

Față de cele de mai sus, vă informăm că puteți solicita schimbarea parolei contului accesând website-ul nostru chiar în acest moment pentru a împiedica să deveniți victima unei încercări de phishing„, este mesajul companiei, potrivit Profit.ro.