Trenuri de călători, anulate din cauza garniturii rămase înzăpezită încă de luni la Mihai Viteazu

Mai multe trenuri de călători au fost anulate, marţi, din cauza garniturii feroviare care a rămas înzăpezită încă de luni dimineaţă în dreptul localităţii constănţene Mihai Viteazu.

RomaniaTV.net
31 ian. 2012, 16:00
Trenuri de călători, anulate din cauza garniturii rămase înzăpezită încă de luni la Mihai Viteazu

Reprezentanţii CFR Călători Constanţa au anunţat că după mai mult de 30 de ore de când trenul de călători pe ruta Tulcea – Constanţa a rămas înzăpezit nu s-a reuşit scoaterea acestuia din nămeţi din cauza vântului puternic, care aduce zăpada pe calea ferată,l potrivit Mediafax.

Din acest motiv, au fost anulate şase trenuri care urmau să ajungă la Tulcea sau veneau din Tulcea către judeţul Constanţa. Astfel, este vorba de patru trenuri Regio, Medgidia-Tulcea şi retur şi de două trenuri InterRegio Bucureşti-Tulcea şi retur.

Măsura anulării acestor trenuri a fost luată pentru zilele de marţi şi miercuri.

Luni dimineaţă, trenul de călători pe ruta Tulcea – Constanţa a rămas înzăpezit în dreptul localităţii Mihai Viteazu. Cei aproximativ 20 de pasageri au fost preluaţi de către autorităţile locale, au primit ceai cald la Primăria Mihai Viteazu, apoi au fost duşi la destinaţie cu maşini ale Jandarmeriei.

Şi luni au fost anulate trei trenuri de călători care circulau pe această linie.