Triatlonista Tsudoi Miyazaki a murit la 24 de ani într-un teribil accident

Potrivit procurorilor, sportiva circula împreună cu alţi doi ciclişti în momentul în care a căzut brusc şi a ajuns pe sensul opus, pe care trecea un vehicul.

28 iul. 2022, 21:47
Triatlonista Tsudoi Miyazaki a murit la 24 de ani într-un teribil accident

Triatlonista japoneză Tsudoi Miyazaki, în vârstă de 24 de ani, a încetat din viaţă, miercuri, în Franţa, fiind lovită de o maşină în timpul unui antrenament cu bicicleta în apropiere de Orleans, informează triathlon.org.

Doliu în lumea miliardarilor! Una dintre cele mai bogate femei din lume, celebră pentru numeroasele sale acte de caritate, răpusă de cancerul pancreatic

Potrivit procurorilor, sportiva circula împreună cu alţi doi ciclişti în momentul în care a căzut brusc şi a ajuns pe sensul opus, pe care trecea un vehicul. În ciuda intervenţiei salvatorilor, tânăra nu a supravieţuit. A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili circumstanţele accidentului.

Tragedie în sport! Un fost sportiv a fost găsit mort în camera de hotel! Avea doar 40 de ani 
În urmă cu câteva zile, fostul jucător de rugby Ricky Bibey, care a trecut pe la cluburi precum Wigan și St. Helens, a fost găsit mort, în camera sa de hotel din Florența, în cursul zilei de sâmbătă. Staff-ul hotelului a fost cel care l-a găsit pe britanic, informează BBC, iar alături de el se afla o femeie de 43 de ani, rănită grav.

Doliu în lumea muzicii. Monty Norman, care a compus muzica filmului James Bond, a murit la 94 de ani
Conform sursei citate, despre femeie se crede că ar fi partenera lui Bibey. Aceasta a fost transportată la spitalul din Careggi. Cei doi se cazaseră la hotelul Continentale, de patru stele, din centrul istoric al Florenței, după ce ar fi ajuns în oraș chiar în cursul serii de vineri.

Ricky Bibey a fost jucător profesionist de rugby pentru mai bine de un deceniu. S-a retras în 2012, după o accidentare la tendonul lui Ahile. După retragere, fostul sportiv ar fi activat în domeniul imobiliarelor.

Fostele cluburi ale lui Bibey au postat mesaje de condoleanțe.