Tribunalul Bucureşti a ANULAT procedura de ridicare a vehiculelor parcate neregulamentar

Tribunalul Bucuresti a anulat legislatia in baza careia autoritatile din sectorul 6 puteau ridica masinile parcate neregulamentar. Aceasta este prima hotarare de acest fel si are efect general, nu doar intre partile litigante. Astfel, niciun vehicul parcat neregulamentar in sectorul 6 nu va mai putea fi ridicat in baza procedurii anulate de instanta, informeaza aceeasi sursa.

RomaniaTV.net
02 dec. 2014, 16:19
Tribunalul Bucureşti a ANULAT procedura de ridicare a vehiculelor parcate neregulamentar

Tribunalul Bucuresti a anulat legislatia in baza careia autoritatile din sectorul 6 puteau ridica masinile parcate neregulamentar. Aceasta este prima hotarare de acest fel si are efect general, nu doar intre partile litigante, cei care i-au reprezentat pe reclamanti. Astfel, niciun vehicul parcat neregulamentar in sectorul 6 nu va mai putea fi ridicat in baza procedurii anulate de instanta.

Cum a „evadat” un şofer, cu tot cu automobil, din camionul „hingherilor” de maşini VIDEO SPECTACULOS

Tribunalul Bucuresti a admis recent cererea a doi reclamanti, formulata impotriva Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 Bucuresti si Consiliului Local al Sectorului 6 Bucuresti, si a stabilit anularea Hotararii Consiliului Local al Sectorului 6 nr. 4/2010, in ceea ce priveste Anexa 2 la aceasta, reprezentand Regulamentul privind procedura de ridicare, transport, depozitarea in spatii amenajate si eliberarea vehiculelor stationate neregulamentar pe domeniul public al Sectorului 6 al Municipiului Bucuresti, informeaza ecris.ro.

De asemenea, instanta a anulat dispozitia de ridicare seria PL nr. 022142/04.10.2012, emisa de DGPLS 6 Bucuresti si a obligat directia de politie a sectorului 6 sa restituie reclamantilor suma de 677,32 lei.

Avand in vedere decizia Tribunalului Bucuresti, in sectorul 6 din Bucuresti ridicarea masinilor de catre „hingherii” de masini nu mai are deloc baza legala, scrie avocatnet.ro.

Se schimbă regulamentul de ridicare a maşinilor. Ce păţesc ieşenii care ajung când le este ridicată maşina