Trifu Schrott, bărbatul ucis de Carmen Bejan, plăteşte şi după moarte VIDEO

Trifu Schrott, bărbatul ucis de studenţii la Medicină din Timişoara, plăteşte şi după moarte pentru faptul că şi-a înşelat soţia. Liderul staborului din Banat nu a fost îngropat în cavoul luxos al familiei, ridicat chiar de el, ci într-un colţ al cimitirului, informează România TV. Aşa i-a pedepsit soţia infidelitatea.

18 apr. 2014, 11:50
Trifu Schrott, bărbatul ucis de Carmen Bejan, plăteşte şi după moarte VIDEO

Trifu Schrott era unul dintre cei mai bogaţi romi din vestul ţării. El a fost ucis şi tranşat de doi studenţi la medicină, după ce ar fi întreţinut raporturi sexuale cu Carmen Bejan. Infidelitatea faţă de soţie îl costă chiar şi după moarte.

În timp ce rudele lui Trifu Schrott îşi dorm somnul de veci într-un cavou somptuos construit chiar de el, cu şase locuri, cu marmură şi granit, Trifu Schrott a fost îngropat vizavi de cavou, într-un mormânt sărăcăcios. Singurul care mai aminteşte de romul ucis în căminul de la Medicină este o cruce de metal şi o placă de beton.

 

Citeşte şi Criminalul de la Medicină a devenit tată după gratii. A lăsat gravide două fete

Pentru studenta la Medicină, viaţa merge mai departe. Soţul ei, şi el cu antecedente, o vizitează frecvent. Moartea fetiţei lor i-a unit parcă mai mult ca niciodată.

„Dacă aţi avea drum pe aici să vedeţi ce frumos, ce îngrijit e mormântul. Am vorbit cu o firmă din Ungaria şi vreau să fac ceva de culoare albă, cu îngeraşi. M-ar costa în jur de 2.000 de euro. N-am de unde, dar o sa-i fac”, a declarat Claudiu Şatran, soţul studentei de la Medicină.

Crima din 2009 a îngrozit o ţară întreagă. Sergiu Florea şi Carmen Bejan au fost condamnaţi la 17 ani de închisoare pentru omor deosebit de grav şi profanare de morminte. Ambii se află încarceraţi la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Arad.

Citeşte şi Decizie NEAŞTEPTATĂ pentru studenta criminală de la medicină. Carmen Bejan a primit o nouă şansă