Trista POVESTE a femeii care poate să MOARĂ de fiecare dată când râde. Ce s-a întâmplat este tragic FOTO

Să mori de râs are o altă conotaţie pentru o tânără din America. Ea suferă de o boală rară care o punea în pericol de moarte de fiecare dată când râde sau chicoteşte.

06 feb. 2015, 11:15

Claris Diaz, o femeie de 32 de ani din America, a fost diagnosticată la 26 de ani cu o afecţiune rară a creierului. Familia a descoperit că era ceva în nergulă cu tânăra după ce în copilărie avusese mai multe accidente vasculare, aparent fără nicio explicaţie, potrivit Mirror.

Citeşte şi BLESTEM TERIBIL! Povestea familiei în care copiii s-au născut VAMPIRI FOTO

Astfel, el suferă de boala Moyamoya care îi provoacă blocaje ireversibile în principalele vase sangvine din creier. De fiecare dată când Claris râde sau chicoteşte, ea riscă să facă un nou accident vascular care ar putea să îi fie fatal în orice moment.Până în prezent, ea a suferit deja două operaţii majore însă medicii au rezolvat doar parţial problema vaselor de sânge. După acest tratament, Claris şi-a reluat studiile şi vrea să concureze la un maraton.

Citeşte şi Tragica poveste a unei tinere care arată ca o femeie 70 de ani din cauza unei boli bizare: Am îmbătrânit rapid

A fost foarte dificil pentru mine din punct de vedere emoţional, însă am reuşit să-mi recapăt viaţă. Acum pot să rad fără să-mi teamă că o să mor, iar asta este minunat„, a explicat ea.