Triunghi amoros cu Gabriela Cristea – Tavi Clonda şi o persoană sexy misterioasă, care i-a spus că e însărcinată. Cum s-a dat de gol soţul prezentatoarei TV

Tavi Clonda avea iubită când a început relaţia cu Gabriela Cristea. A renunţat la ea după ce prezentatoarea TV "a zis și că e însărcinată cu mine".

23 feb. 2024, 16:45
Triunghi amoros cu Gabriela Cristea – Tavi Clonda şi o persoană sexy misterioasă, care i-a spus că e însărcinată. Cum s-a dat de gol soţul prezentatoarei TV

Tavi Clonda a recunoscut că a plăcut-o pe Gabriela Cristea din primul moment, dar că avea o relație la momentul respectiv. Inițial, el nu a vrut să își riste contractul pentru a începe o relație cu prezentatoarea, dar așa a fost să fie.

Artistul a mai spus că a avut o relație în paralel timp de o lună, dar că la final a ales-o pe Gabriela Cristea. Acesta a declarat că fosta lui iubită mințea că se însărcinată cu el pentru a îi distruge legătura cu prezentatoarea.

Vreo lună. Nici nu mă mai duceam acasă, rămâneam la Gabriela, spre final. A zis că e și însărcinată cu mine, se complicase treaba.I-a trimis și ei niște mesaje. Dar ea stătea de vorbă cu mine. Trebuie să asculți și părerea mea, să vezi ce am de zis”, a declarat el.

În anul 2015, Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit civil. De-a lungul timpului și-au și întemeiat o familie, ei sunt părinții a două fetițe. În prezent, el are propria trupă de muzică alături de care merge la evenimente, în timp ce Gabriela Cristea are emisiune la Antena Stars.

De multe ori cei doi au apărut pe prima pagină a ziarelor cu povestea lor de iubire. S-a speculat că au început relația când Tavi Clonda nu se despărțise încă de iubita pe care o avea la momentul respectiv.

Tavi Clonda avea iubită când a început relația cu Gabriela Cristea. „Am luat lucrurile treptat, eu nici nu încheiasem povestea de dragoste cu fosta prietenă. S-a scris și atunci, era o nebunie. Eram într-o relație, Gabriela nu mă întreba deloc și eu nu știam cum să-i spun.

Dar a mea era pe terminate relația, de mai mult timp, era o complicăciune, stătea la mine. Asta era, tot amânam, tot amânam, până la urmă am zis că trebuie să îi spun. I-am zis: «Sunt într-o relație, e pe terminate, nu că te-am cunoscut pe tine, asta accelerează un pic procesul de despărțire, dar nu s-a încheiat, că stă la mine, nu are unde să se ducă»”, a povestit artistul.

Gabriela Cristea, urmărită cu mașina de Tavi Clonda! Ce a descoperit soțul vedetei l-a șocat: „Am prins-o în trafic!”

Fosta iubită și-a dorit împăcarea cu Tavi Clonda, el spune că aceasta i-a și spus că e însărcinată pentru a continua relația. „Ea și trăgea cu dinții, poate ne împăcăm, dar nu mai funcționa de mult timp, de un an și ceva. Ne împotmoliserăm cumva. Se plafonase și cu ocazia aceasta, s-a produs și ruptura. (…) Vreo lună (n.r. – a avut două relații în paralel). Nici nu mă mai duceam acasă, rămâneam la Gabriela, spre final. A zis că e și însărcinată cu mine, se complicase treaba”, a mai spus soțul Gabrielei Cristea.

Tavi Clonda a mai spus la început l-au deranjat pictoarelele sexy ale Gabrielei Cristea, dar că a înțeles că ea este iubita lui și că ceilalți bărbați doar se uită. Cântărețul a declarat că nu s-ar fi băgat niciodată în seamă cu o femeie divorțată, dar că prezentatoarea l-a convins.

„M-am alinat și am zis «stai puțin, uite-o și pe Ginuța, uite și cu aia, și cu aia». Apoi am zis «important e că ei doar se uită, eu sunt aici». Îți trebuie o destupare la minte, dar după aveam altă chestie. Eu, să mă căsătoresc cu o femeie divorțată?! Niciodată! Îți dai seama ce mentalitate de idiot aveam? Nici nu s-a mai pus problema, am și uitat că a fost căsătorită. Sunt niște bariere puse de societate. Nu mi s-a părut absolut nicio problemă”, a spus Tavi pentru Cancan.

Citește și: Gabriela Cristea, despre relațiile extraconjugale. ”Așa e în viață. Credeți că există cupluri în care nu se înșală?”

 

 

Gabriela Cristea, relație specială cu soacra! Prezentatoarea TV i-a făcut recent un cadou special

Gabriela Cristea are  acum o relație de nota zece cu soacra sa care locuiește în Brașov. Prezentatoarea de la „Capriciile iubirii”, de la Antena Stars, este căsătorită de opt ani cu Tavi Clonda cu care are și două fetițe: pe Iris și pe Victoria. Cei patru, atunci când nu sunt la lucru, preferă să călătorească mult sau să petreacă timpul în bucătărie pentru a face tot felul de delicatesuri culinare.Gabriela  Cristea nu are o legătură specială doar cu soțul și cele două fiice ale sale, ci și cu mama partenerului său de viață. În unul dintre cele mai recente video-uri, bruneta le arată fanilor cum a fost ea la cumpărături, să îi facă un cadou, soacrei sale.„Dacă am soacră bună, mă duc să-i cumpăr zestre. Am zis să mă opresc să îi cumpăr soacră-mii niște oale. Pentru că săraca are niște oale din 1900 toamna și nu sunt cele mai calitative și m-a rugat ea dacă pot să îi cumpăr niște oale că noi aici, la București, sunt mai multe resurse, mai multe locuri de unde putem cumpăra și am zis da, da, sigur că îți schimb oalele și îmi trebuie vreo ¾ măsuri de oale…și mai mică și mai mare și mai medie, pentru că are nevoie să gătească”, le-a spus Gabriela Cristea internauților.

Gabriela Cristea, despre relațiile extraconjugale. ”Așa e în viață. Credeți că există cupluri în care nu se înșală?”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda reprezintă unul dintre cele mai renumite cupluri din România. Cei doi sunt apreciați și iubiți de publicul larg deja de foarte multă vreme, dar asta și pentru că sunt mereu deschiși cu cei care-i urmăresc zi de zi.

Citește și Cu cine s-a iubit Tavi Clonda înainte de relaţia cu Gabriela Cristea. „Fosta nu era însărcinată. Nu am fost cu amândouă în același timp”

Recent, Gabriela Cristea a deschis un subiect sensibil și controversat, pe pagina sa de InstagramAtât de deschiși, încât subiectele abordate public sunt dintre cele mai diverse. De data aceasta, prezentatoarea de televiziune a ales să vorbească despre relațiile extraconjugale, ea fiind una dintre femeile care se află la a doua căsătorie, după un prim mariaj eșuat.

Vedeta susține că totul a început de la o discuție pe care a avut-o cu o persoană apropiată care nu crede în instituția căsătoriei, din cauza multelor infidelități care au loc în zilele noastre.

Iar de aici și până ca vedeta să dezbată subiectul în mediul online a mai fost doar un pas. Aceasta a ținut să își întrebe fanii ce părere au în acest context, ținând, totodată, să își spună și ea punctul de vedere.

Din spusele ei, în prezent mai există și iubire adevărată, iar ca exemplu a oferit propria căsnicie. „Vreau să abordez cu voi un subiect cel puțin controversat: relația de cuplu și dacă nu există relații extraconjugale. De ce am abordat subiectul ăsta cu voi? Pentru că am stat de vorbă cu cineva de curând, care mi-a adresat o întrebare și care pe mine m-a surprins.

Persoana respectivă nu a fost căsătorită niciodată și a declarat că nu vrea să se căsătorească niciodată pentru că nu crede în instituția căsătoriei. Îi respect opinia. Dar era interesată cum de după ce am trecut printr-un divorț, am mai putut să o iau de la capăt.

Așadar, credeți că există cupluri în care nu se înșală, încât relația să fie armonioasă și să nu trebuiască ca unul dintre ei să se armonizeze cu altcineva din afara căsătoriei? Eu trebuie să recunosc că nu mi-am înșelat soțul niciodată și nici nu-mi doresc să fac chestia asta, nu am avut niciodată niciun fel de tentație.

În momentul în care mi-am propus să am o relație serioasă, nu că mi-am pus ochelari de cal, dar de atunci doar pe el îl văd. Practic, nu pot să mai observ un alt bărbat cu care poate aș putea intra într-un dialog decât ca pe un coleg sau prieten. Astea sunt sentimentele pe care le încerc la momentul acesta”, a spus Gabriela Cristea, pe pagina sa de Facebook.

”Să nu credeți că am relația perfectă”

Printre altele, prezentatoarea a ținut să menționeze că, deși iubirea și respectul din mariajul ei sunt mari, asta nu înseamnă că între ea și artist nu există certuri ori discuții în contradictoriu.

Există, însă au știut mereu, până acum, cum să și le rezolve. „Să nu credeți că eu am relația perfectă și că niciodată eu și soțul meu nu am avut momente de discuții în contradictoriu. Ne-am și certat, ne-am întors spate în spate, dar ne-am împăcat.

Citește și Gabriela Cristea a plecat de acasă! „Un nou început!” este anunțul făcut de prezentatoarea TV după ce a vorbit de divorţ

Așa e în viață, nu se poate să trăiești lângă un om și să nu fie un moment în care să nu fii pe aceeași lungime de undă. Dar iubirea și respectul cred că sunt lucrurile care ar trebui să ne ghideze într-o relație, nu instinctele primare. Cei care înșală o fac doar așa, pentru o plăcere de moment”, a mai spus prezentatoarea.