Gabriela Cristea a plecat de acasă! „Un nou început!” este anunțul făcut de prezentatoarea TV după ce a vorbit de divorţ

Gabriela Cristea are o viaţă paralelă pe reţelele de socializare, unde îşi ţine fanii la curent cu cele mai mici detalii şi picanterii din realităţile cotidiene.

07 feb. 2024, 18:22
Gabriela Cristea a plecat de acasă! „Un nou început!” este anunțul făcut de prezentatoarea TV după ce a vorbit de divorţ

Gabriela Cristea are o activitate de influencer pe reţelele de socializare. De la prezentatoare TV aflăm când se pune leuşteanul în ciorbă, de ce nu îşi lasă averea copiilor, cum stă cu bagajul şi pregătirele de vacanţă sau ce proiecte are pentru micul ecran alături sau separat de Tavi Clonda.

„V-am zis că astăzi am treabă și este ora mesei, mergem să mâncăm, suntem cu toată echipa, toată echipa, dar nu pot să vă spun încă despre ce echipă e vorba.(…) Unde suntem? La Bușteni. De ce suntem la Bușteni? Pentru că am vrut așa o fărâmă de bucurie, pe care vrem să v-o oferim și vouă mai devreme sau mai târziu.(…)

În curând o să putem să deconspirăm lucrurile pe care le creăm cu atâta dragoste și cu pasiune pentru voi și sunt sigură că o să vă placă” , a declarat Gabriela Cristea în videoclipul postat pe pagina personală de Facebook, în dreptul căruia a scris și „Vă las în video o fărâmă dulce din bucuria mea pentru un nou început. Încă nu pot să vă povestesc ce și cum, dar nu m-am putut abține să nu împărtășesc un strop cu voi”.

Recent, Gabriela Cristea a anunțat fericită că va face parte dintr-un nou proiect, despre care nu a putut să dea prea multe detalii.

Gabriela Cristea nu are de gând să-și lase averea pe mâinile fetițelor sale: „Să-și muncească propriii bani”

„Astăzi încep un nou proiect, bine, am început de mai de mult, dar astăzi începe să se concretizeze și facem lucruri din acelea palpabile și sunt foarte emoționată pentru că este un proiect de familie. Mă pregătesc să plec, m-am machiat de la 7 dimineața, mi-am făcut și o cafea”, a spus Gabriela Cristea în filmuleţul de pe Facebook

 

Gabriela Cristea, după ce a vorbit de divorţ: „Cât de nedreaptă este viaţa, sacrificăm familia”

Gabriela Cristea are inima îndoită de fiecare dată când trebuie să-și ia la revedere de la fiicele sale. Prezentatoarea TV a încercat în zadar să schimbe situația. Gabriela Cristea și-a dorit dintotdeauna să aibă o familie numeroasă, fericită, căreia să i se dedice și la care să se întoarcă la fiecare final de zi cu bucurie și entuziasm. După mai multe încercări eșuate, a reușit să-și construiască căminul la care a visat dintotdeauna, avându-l ca Tavi Clonda ca partener de nădejde la fiecare pas. Pe lângă faptul că este o mămică devotată și o soție model, are și o carieră de succes pe care, de când a devenit mămică, a susținut-o și a înflorit-o cu drag, dar și cu un nod în gât gândindu-se la fiicele sale, cu care petrece foarte puțin timp în timpul săptămânii.

Cu doar câteva ore în urmă, prezentatoarea TV a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut de când a devenit mămică și despre cum reușește să gestioneze timpul când are atâtea responsabilități de dus la bun sfârșit zi de zi, dar și două fiice care așteaptă afecțiune și iubire din partea mamei lor.

De fiecare dată când vine vorba de cele două fiice ale sale, Iris și Victoria, Gabriela Cristea este pregătită să sacrifice orice ca să le fie bine.

Viața nu este chiar așa cum ea și-ar dori, fiind nevoită de luni până vineri să petreacă un timp limitat cu micuțele, ca ulterior să plece la muncă, de unde se întoarce la finalul zilei, atunci când ele deja dorm. Din acest motiv, sâmbăta, pentru prezentatoarea TV, este cea mai importantă zi din săptămână, pentru că o dedică exclusiv familiei, fără muncă și fără alte responsabilități care țin de planul „extern” al casei lor.

„Este sâmbătă dimineață și este momentul meu favorit al zilei, pentru că alergăm de dimineața până seara în timpul săptămânii și sâmbăta este momentul acela în care știm că urmează joaca, bucuria și tot ce trebuie să fac împreună cu familia mea. Deja am avut o tură de x și 0  cu Victoria, adică joaca noastră a început de dimineață și acum le-am lăsat un pic să se joace împreună, pentru că voiau să facă schimb de Pokemoni. Nu mă întrebați ce sunt, eu doar îi cumpăr. Stăteam așa în dimineața asta și mă gândeam că uneori viața nu este chiar așa cum ne dorim noi să fie, pentru că, trebuie să recunosc, de când au venit fetele, îmi doresc atât de mult să petrec timpul cu ele și, din păcate, uite că situația nu stă chiar așa. Veneam, în momentul în care le-am avut pe ele, la pachet cu o carieră care trebuia să continue, cumva și ca exemplu pentru ele, ca să înțeleagă că viața nu este doar ca să stai, să te joci, ci, la un moment dat, mami și tati le îmbrățișează și pleacă la serviciu. Dar stăteam și mă gândeam așa cât de nedreaptă este viața, pentru că, de mult ori, mi-aș dori să rămân cu ele și să nu mai plec la serviciu, să stau cu ele să le îmbrățișez, să le iubesc, să ne jucăm, să ne distrăm, să mâncăm împreună.

Știu că pare incredibil, dar da, de foarte multe ori lucrurile astea îmi lipsesc, pentru că eu mi-am dorit familie ca să pot să stau împreună cu ai mei. Tocmai de aceea, sâmbetele, în mod special, sunt cele mai importante și cele mai jucăușe. Acum le-am lăsat să se joace una cu cealaltă, că trebuie să le dai și spațiul lor de joacă, în care să facă doar ce-și doresc ele, nu doar ce-și doresc părinții.

Lumea poate să zică „Păi cum? Că ai timp suficient”. Nu am timp de stat cu fetele suficient, pentru că, de obicei, eu sunt cea care se trezește dimineața tocmai ca să am niște momente de stat cu ele atunci când le duc la școală și la grădiniță. După ce le luăm de la școală și de la grădiniță, mai am vreo oră și jumătate înainte de a pleca la serviciu. Practic, eu serile nu mi le petrec cu ele. Și atunci, niciodată nu sacrificăm weekendurile, nu muncim niciodată în weekend, ci doar stăm și ne bucurăm unii de ceilalți și încercăm să ne umplem de energie, pentru că știm că urmează o altă săptămână în care ne vedem puțin, dar puținul acela este de mare calitate. (…)”, a spus Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

În final, Gabriela Cristea le-a cerut opinia admiratorilor săi din mediul online despre echilibrul dintre familie și carieră, iar comentariile nu au întârziat să apară. Din punctul său de vedere, după ce și-a analizat propria situație de viață, prezentatoarea TV a ajuns la concluzia că, într-adevăr, a pierdut multe ore pe care le-ar fi putut petrece cu fiicele sale, dar a și pierdut contracte importante tocmai pentru a-și oferi timpul familiei.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au început discuțiile despre divorț. Șoc total pe internet. Cum au reacționat fanii

Gabriela Cristea e una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv. Are o carieră pe care și-a construit-o cu multă grijă și are familia pe care și-a dorit-o.

Vedeta e foarte activă pe rețelele sociale, unde le povestește fanilor săi tot ce se întâmplă în viața ei, atât momente plăcute, cât și unele mai puțin plăcute. Recent a abordat un subiect destul de serios pe Facebook. A vorbit despre divorț și a explicat de ce oamenii care divorțează nu sunt văzuți cu ochi buni deloc de către societate.

Citește și Laura Cosoi, însărcinată în cinci luni! Actrița a aflat sexul celui de-al patrulea copil și radiază de fericire. ”Știu deja ce o să fie! Nu e greu”

Gabriela Cristea chiar l-a întrebat și pe partenerul ei de viață ce părere are despre divorț.

Tavi Clonda: Despre divorț, gata, până aici a fost!

Gabriela Cristea: Dragilor, mă gândeam că de mult nu am abordat o temă serioasă și să ne dea bătăi de cap, de ce nu, până la urmă?! Aseară am început o dezbatere, în care am vorbit despre divorț și despre divorțați Știți bine că eu am trecut printr-un divorț și să mă ferească Dumnezeu că nu vreau să mai trec prin altul.

Știți cum este, viața este imprevizibilă și nu se știe ce ne aduce ziua de mâine. Ideea e că femeia divorțată, ca și bărbatul divorțat, sunt priviți așa… Nu, nu este cazul să privim lucrurile așa, mă gândeam de ce nu putem ă-i acceptăm pe oameni. Hai să vorbim puțin despre divorț!

Tavi Clonda: Gata? S-a terminat povestea noastră de iubire? Divorțul cui? A, despre divorț în general.

Gabriela Cristea: Voiam să te întreb, înainte să mă cunoști pe mine, ce părere aveai despre treaba asta?

Tavi Clonda: Eu fiind foarte liber în idei, nu vedeam să mă căsătoresc cu o femeie care a mai fost căsătorită.(…) Dacă te potrivești, nu mai contează absolut nimic.

Gabriela Cristea: Am mai vorbit și altă dată despre divorț și v-am spus că lucrurile n-au fost simple în cazul meu. Credeți-mă, chiar dacă ajung să meargă de mâna la tribunal sau la notar, tot sunt dificile lucrurile, pentru că ai împărtășit și bune, ai împărtășit și rele cu persoane respectivă și rămân tot felul de lucruri undeva acolo ascunse în suflet, căci nu mă refer la cele financiare sau la schimbatul de acte, acolo nici nu vreau să mă mai gândesc pentru că acolo într-adevăr niște probleme destul de mari, când vine vorba de partaj, evident.

Citește și Vlad Gherman, mai sincer ca oricând. Cum se înțelege actorul cu familia Oanei Moșneagu. „Sunt disperați”