Triunghi amoros descoperit în dosarul Elenei Udrea. Cu cine se iubea Ana Maria Topoliceanu

În urma percheziţiilor informatice făcute de procurori în Dosarul Gala Bute, a ieşit la iveală că Ana Maria Topoliceanu, denunţător în acest dosar, a avut o relaţie de dragoste cu omul de afaceri Stelian Gheorghe, cel care apare în dosarul retrocedărilor de milioane de euro de la ANRP. De asemenea, Topoliceanu ar fi avut şi o relaţie cu omul Elenei Udrea, Tudor Breazu.

23 oct. 2015, 08:43
Triunghi amoros descoperit în dosarul Elenei Udrea. Cu cine se iubea Ana Maria Topoliceanu

După verificările calculatoarelor ridicate la percheziţiile făcute în Dosarul Gala Bute, procurorii au descoperit, în urma citirii emailurilor, că între Ana Maria Topoliceanu şi prosperul om de afaceri Gheorghe Stelian, zis Stelu a existat o relaţie de iubire. Anchetatorii spun că fosta directoare a Companiei Naţionale de Investiţii ar fi primit de la Stelu sume de ordinul zecilor de mii de euro şi aduc ca probe mesajele de poştă electronică precum şi declaraţiile altui inculpat din dosar, Tudor Breazu, administratorul moşiei Elenei Udrea de la Nana, scrie Adevărul.

Citeşte şi Elena Udrea, despre vila Săbărel din Eforie: Ştiu că s-a vândut legal. Dacă Topoliceanu a greşit, să plătească

Un alt detaliu interesant al relaţiei de dragoste dintre cei doi apare şi în declaraţia de avere a Anei Maria Topoliceanu din 2005, când lucra ca avocat. Ea scria la acea vreme că l-a împrumutat pe Stelu cu suma de 200.000 de euro. În 2010, când şi-a depus următoarea declaraţie, împrumutul era deja restituit. După despărţirea de Topoliceanu, Stelu s-a însurat şi s-a lansat în afaceri cu terenuri şi investiţii imobiliare.

Procurorii merg mai departe cu dezvăluirile din viaţa intimă a Anei Maria Topoliceanu şi susţin că prietena Elenei Udrea s-ar fi îndrăgostit de consilierul fostului ministrul, de Tudor Breazu. Cei doi chiar au cumpărat împreună, în 2007, un apartament de două camere pe strada Dionisie Lupu din Bucureşti, mai susţin anchetatorii.

De altfel, relaţia dintre cei doi este confirmată într-o formă sau alta şi de Elena Udrea. „Nu contest relatia mea cu Tudor Breazu, dar el e prieten de 24 de ani cu Topoliceanu nu cu mine„, spunea Elena Udrea, la România TV.

Citeşte şi Cum arată cele şapte case cumpărate de Tudor Breazu, consilierul Elenei Udrea, de la statul român VIDEO

Un alt element care arată relaţia strânsă dintre Breazu şi Topoliceanu este şi înregistrarea făcută de fostul consilier al Elenei Udrea pe vremea când era în arest la domiciliu. La vremea aceea, prietena lui de aproape 25 de ani îl sfătuia să o denunţe pe Udrea ca să nu ajungă la puşcărie amândoi.

Breazu a depus înregistrarea video la DNA, încercând să arate că fosta iubită joacă la două capete, iar din acest punct relaţia dintre cei doi s-a stricat iremediabil.