TRIUNGHI AMOROS la Ferma 2019, imagini scandaloase în dormitor. „E mai bătrână ca Biblia”

De când a intrat în FERMA, Brigitte plânge aproape în fiecare zi. Că își pierde Biblia, că își amintește traume din tinerețe sau pentru că se ceartă cu vreunul dintre concurenți, fosta soție a lui Ilie Năstase varsă lacrimi de crocodil. Se consolează doar în braţele unui concurent.

RomaniaTV.net
22 mart. 2019, 09:27

TRIUNGHI AMOROS la Ferma 2019. Când toată lumea credea că s-au împăcat, între Brighitte Năstase și Ioana Filimon ies iarăși scântei. Cele două concurente din FERMA nu mai sunt, totuși, prietene ca la început și pentru că Moroșanu îndrăznește să-i țină partea lui Miss România, Brigitte ia foc. Și ce face Brigitte când pierde situația de sub control? Ce i-a obișnuit deja pe telespectatorii emisiunii de la ProTV. : plânge!

TRIUNGHI AMOROS la Ferma 2019, imagini scandaloase în dormitor.

În episodul din această seară al show-ului, Brigitte crede că Ioana trădează grupul din care face parte pentru simplu fapt că s-a împrietenit cu Otilia. Totodată, fosta soție a lui Ilie Năstase este deranjată și de faptul că Moroșanu, fermierul-șef, o ia pe Ioana în camera lui, iar această mișcare îi provoacă o criză de plâns.

Brigitte încearcă să-l monteze și pe admiratorul ei, Pastramă, împotriva lui Moroșanu și îi spune că nu trebuie să mai voteze ce spune luptătorul K1 dacă acesta o ia pe Ioana în camera lui.

Reacțiile necontrolate ale lui Brigitte par a fi generate și de un soi de gelozie pentru că Ioana și-a făcut o altă prietenă, pe Otilia și își petrece tot timpul cu ea

Triunghi amoros la FERMA 2019. Logodnica lui Pastramă o atacă pe Brigitte Năstase, după ce a fost jignită: „E mai batrână decât Biblia”

Raluca Podea, fosta-actuală logodnică a lui Florin Pastramă nu poate asista liniştită la idilele pe care acesta le ţese în Ferma. Tânăra este foc şi pară pentru că actuala pasiune a bărbatului, Brigitte Năstase, a jignit-o nu doar suflându-i bărbatul, ci şi pentru că a spus că „aia vrea să-şi facă reclamă’ pe spatele ei.

Încurcate sunt căile dragostei în Fermă, iar personajul principal al idilelor amoroase iscate în acest sezon al show-ului de la Pro TV este Florin Pastramă. Afaceristul s-a îndrăgostit de aproape toate femeile din emisiune şi şi-a încercat norocul pe unde a simţit că are loc.

Ultima picată în mrejele cuceritorului Pastramă este, aparent inabordabila, Brigitte Năstase.

Situaţia a scos-o din sărite pe Raluca Podea, cea care se pregătea de nuntă cu Pastramă, înainte ca acesta să plece la Ferma, mai mult decât în poveştile amoroase anterioare ale logodnicului ei. Nici Otniela, nici Otilia, niciuna dintre fetele pe care Florin ar fi pus ochii în emisiune nu a enervat-o pe Raluca şi asta pentru că Brigitte a jignit-o prima.

„Această babă, mai bătrână decât Biblia, ştia de mine! Noi am vorbit la telefon, pe camera video, ea spunându –i lui Florin că ar trebui să aprecieze mai mult ce are acasă. De fapt, am vorbit cu toţi concurenţii când erau cazaţi la hotel în Reşita. Nu am cum să mă cobor la nivelul ei de circ. 

Te dai pocaită şi tu eşti un birjar ieftin. Am vorbit cu ea când erau toţi la masă, de pe telefonul lui Florin. Le spunea tuturor «Mamă, ce femeie are prostul ăsta şi el nu ştie să aprecieze!». Să nu mai spun că ea şi-a pus implant în fese după mine, la aceeaşi clinică în Turcia.

Copia nu are valoare, ştim cu toţii. Am mai văzut şi articolul unde baba spune că am vrut eu să-mi fac reclamă’, a declarat Raluca pentru VIVA!.

Tânăra spune că Pastramă a rugat-o mereu să aibă grijă de imaginea lui.

„Am mesajele de la Florin, în care mă ruga, atunci când mă duc la televizor, să vorbesc frumos despre el. «Poate nu-mi dai valoare maxima!’», îmi zicea.’, ne-a spus Raluca.

În schimb, Pastramă nu a respectat înţelegerea şi a susţinut de când este în Ferma că „Eu nu am fost niciodată căsătorit, nu sunt căsătorit. Sunt un bărbat liber. Pot să fiu cu cine vreau și când vreau!’.