Troleibuz în flăcări la Timişoara. Cei şase pasageri şi şoferul s-au autoevacuat înainte de venirea pompierilor

Incendiu puternic, vineri după-masă, pe strada Plopilor din Ghiroda. Pompierii militari au fost chemați să intervină după ce un troleibuz a fost cuprins de flăcări. Incendiul a izbucnit în zona motorului, spun salvatorii.

07 oct. 2022, 20:07
Troleibuz în flăcări la Timişoara. Cei şase pasageri şi şoferul s-au autoevacuat înainte de venirea pompierilor

Pompierii ISU Timiş au intervenit, vineri după-amiaza, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui troleibuz în care se aflau şase călători, în comuna Ghiroda, limitrofă municipiului Timişoara.

Carnagiu pe şosea, accident horror vineri seară. Microbuz spulberat de TIR, două persoane au murit pe loc
Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că la sosirea echipajelor la locul intervenţiei, incendiul se manifesta la compartimentul motor şi în partea din spate a autovehiculului, dar intervenţia rapidă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie lichidat, fără a se extinde.

Timişoara: Accident între un tramvai şi două maşini, după ce o femeie vatman a uitat să schimbe macazul / Nu au fost înregistrate victime

Un accident a avut loc, vineri seară, la Timişoara, între un tramvai şi două maşini, după ce o femeie vatman a uitat să schimbe macazul. Mai multe tramvaie au rămas blocate pe şine în apropiere de centrul oraşului, până la finalizarea cercetărilor.

Accidentul a avut loc la intersecţia dintre Bulevardul 16 Decembrie şi strada Gheorghe Doja din Piaţa Maria, aflată în apropiere de centrul oraşului Timişoara. O femeie care conducea tramvaiul care circula pe linia 2 dinspre centru spre sudul oraşului, înspre zona Iosefin, a uitat să schimbe macazul, iar în intersecţie, garnitura a intrat pe o altă linie. Deoarece femeia aflată la manşa tramvaiului nu a apucat să încetinească, a lovit în plin nouă maşini care circulau regulamentar în intersecţie.
Imediat, la locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi SMURD, însă în urma accidentului nimeni nu a fost rănit.

Mai multe tramvaie care circulau prin zonă au rămas blocate pe şine, iar traficul rutier spre centrul oraşului a fost blocat până la finalizarea cercetărilor.

„În mijlocul de transport se aflau şase călători şi şoferul. Aceştia s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenţie. Nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale”, a precizat Elena Megherea.

VIDEO spectaculos: Cât de sigur este un Logan în cazul unui accident frontal la 155 de km/h

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului 1 cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, două autospeciale de stingere şi un efectiv de 11 pompieri.

Accident cu patru persoane la Suceava

Patru persoane au fost implicate, vineri, într-un accident produs în municipiul Vatra Dornei, traficul rutier pe DN 17 fiind restricţionat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, în evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule, în care se aflau patru persoane.

„Două persoane sunt încarcerate. Intervin pompierii militari cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ”, au transmis reprezentanţii ISU Suceava.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a anunţat că accidentul s-a produs la una dintre ieşirile din Vatra Dornei. Traficul rutier se desfăşoară pe un fir, alternativ, estimându-se reluarea normală a circulaţiei după finalizarea intervenţiei echipelor de salvare şi a cercetării la faţa locului.